Skip to content

Nisu još punoletni, a zaradili su milione: Zbog snimaka su veoma popularni

Samo ovog vikenda, 16-godišnja Čarli D’Amelio postala je prva zvezda TikToka na svetu, koja je nadmašila 100 miliona pratioca.

Era društvenih mreža donela je sa sobom novi fenomen, klince, koji su zahvaljujući svojim popularnim video zapisima i velikim brojem pratioca postali milioneri, pa su i pre punoletstva postali bogatiji od proseka.

Čini se kako ovi klinci svaki svoj budni minut provode objavljujući videozapise na TikTok-u, od plesnih rutina do slatkih selfieja sa svojim ljubimcima.

Ali, iako mnogima to može izgledati kao gubljenje vremena, ove mlade zvezde društvenih mreža zapravo sakupljaju bogatstvo iz svojih nepreglednih nizova snimaka, piše 24sata.hr.

Samo ovog vikenda, 16-godišnja Čarli D’Amelio postala je prva zvezda TikToka na svetu, koja je nadmašila 100 miliona pratioca na platformi za deljenje video zapisa. Sada može da bira koje će sponzorisane sadržaje da reklamira po ceni nekoliko stotina hiljada dinara, što je čini jednom od najmoćnijih influensera

Ali, ona nije jedina tinejdžerka, koja je imala dovoljno sreće da unovči svoju TikTok slavu.

Foto: Instagram

The Sun otkriva koja su trenutno najveća imena na TikToku i ponešto o njihovom luksuznom životu:

Sestre s roditeljima Hajdi i Markom često se upoređuju s porodicom Kardašijan, a Čarli i Diksi D’Amelio (18) postale su toliko popularne da čak pokreću vlastiti rijaliti šou. Zapravo, par je popularniji na TikTok-u nego svi članovi porodice Kardašijan zajedno.

Preselili su se u LA pre pandemije i sada iznajmljuju luksuzni dvorac s bazenom – što je savršena kulisa za snimanje njihovog sadržaja. Sestre žive s mamom Hajdi (48), glamuroznim bivšim modelom i fotografom, i ocem političarom Markom (51).

I zasigurno uživaju u pogodnostima koje donosi njihova nova slava, u partnerskim odnosima s velikim brendovima.

Međutim, nije sve tako savršeno kako zvuči – porodica je navodno morala da plati puni tim koji će ih zaštititi nakon što je pratilac njihovih društvenih mreža pretio da će se pojaviti u njihovom domu.

Adison Rae

Adison Rae (19) se sprijateljila se s nekim od najvećih svetskih zvezda i ima gotovo 70 miliona pratioca.

Foto: Instagram

Poznata po svojim plesnim pokretima, Adison se proslavila nakon što je rutina koju je radila na pesmu Maraje Keri postala viralna – svidela se i samoj pevačici.

Sada, zahvaljujući svojoj novopronađenoj slavi, Adison se razmeće svojim luksuznim životom na društvenim mrežama. Ranije ove godine zvezdi je poklonjen i beli Džip – automobil iz snova.

Takođe će i da počne da glumi.

Pevačica Loren

Pevačica Loren (18) bila je najpraćenija influenserka u aplikaciji kada se prvi put pridružila 2015. godine. Karijeru na društvenim mrežama započela je objavljivanjem pevačkih videa, a objavila je osam singlova i sklopila ugovor s Virdžin Rekordsom.

Lorenje dobila sponzorisane ugovore s raznim brendovima. Osim toga će objaviti i vlastitu kolekciju nakita.

Spenser

Jedno je od najvećih imena društvenih mreža, on sada živi u holivudskom dvorcu koji se može pohvaliti vlastitim studijem, ali on je usmerio svoju pažnju samo na snimanje TikTok videa.

S još uvek mladih 28 godina, prilično je godina stariji od većine zvezda TikToka, ali to ga nije zaustavilo.

Novac zarađuje izravno iz TikTokovog fonda za kreatore, a također reklamira brendove.

Majkl Le (20)

Foto: Instagram

Poznat po svojim plesovima i videozapisima o sinhronizaciji usana na kojima često prikazuje svog petogodišnjeg brata, Majkl živi u vili u LA-u i osnovao je vlastiti kolektiv.

Rijaz Ali

Rođen u Indiji, 17-godišnji Rijaz Ali je veliko  ime u modnim blogovima i redovno objavljuje slike i videozapise koji prikazuju njegov jedinstveni stil. Na gotovo svakoj slici Riyaz, koji je ujedno i glumac, pokazuje svoju impresivnu kolekciju satova.

Izvor: Telegraf.rs

Sidebar