Skip to content

NJEMAČKA: Nakon 50 kilometara sjetio se da je zaboravio ženu na odmaralištu

Mlada obitelj koja se vozila autocestom od Gornje Bavarske do Sjeverne Rajne-Vestfalije tijekom noći sa subote na nedjelju neće uskoro zaboraviti tu vožnju, piše Fenix-magazin.de.

Vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmaralištu neposredno prije izlaska iz Pommersfeldena. No, nažalost putovanje se nastavilo bez trudne 28-godišnjakinje.

Trudnica je htjela pričekati muža u autu sa svojim djetetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona spontano odlučila otići do toaleta.

Čini se da muškarac to nije primijetio nakon povratka u automobil i započeo je vožnju bez svoje trudne drage.

Vjerojatno je mislila da je u „pogrešnom filmu“ kad je došla na parkiralište , a automobil i obitelj nije mogla pronaći. Bez jakne i bez mobitela, obratila se ljudima u blizini, koji su pozvali policiju.

Ilustracija

Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još uvijek na odmaralištu, prije nego što se odmah okrenuo i krenuo prema njoj. Policija je trudnicu odvezla prema muškarcu u policijskom automobilu. Srećom, nakon nekog vremena obitelj se pronašla negdje na autocesti A3.

Uspjeli su mu vratiti suprugu, ali grižnja savjesti vjerojatno će još neko vrijeme ostati kod budućeg oca.

Sidebar