Skip to content

Njezin cilj je da spava sa 600 muškaraca do kraja ove godine: Već je na broju 100

Nakon što je spavala sa 300 momaka 2023. godine, Annie, 26-godišnjakinja iz Australije sebi je zadala novi cilj do kraja ove godine. Kada je prvi put izjavila da je spavala sa ovolikim brojem muškaraca, podigla je veliku prašinu na internetu, a sada je riješila da novim ciljem još više šokira ljude, piše Daily Star.

Model Annie, otkrila je da ovaj broj želi da udvostruči i da do 2025. godine spava barem sa 600 muškaraca.

Dosadašnjim “uspjehom” postala je “intimno najaktivnija žena u Australiji” i rekla je da joj treba dozvoliti da ostvaruje svoje želje.

Izjavila ne da smatra da se žene mnogo više osuđuju na osnovu broja partnera sa kojima su spavale i da ne misli da je fer što muškarci nemaju isti tretman po tom pitanju.

“Doslovno se ponašam na isti način kao i većina muškaraca u svijetu, ali osuđuju me zbog onoga što radim. To je smiješno” ,kaže Annie.

Annie kaže da je ljudi često misle da je glupa samo zato što voli seks. Dodala je: “Postoji lažno uvjerenje da nekako nisam inteligentna zbog svog seksualnog apetita.”

“Zanimljivo, taj isti narativ nije impliciran o muškarcima koji se ponašaju na isti način. Daju im se slatki nadimci, a meni se rugaju i rugaju mi ​​se jer jednostavno želim istu stvar.”

Foto: Instagram anniekknight

Uopšte se ne brine da neće dostići svoj cilj ove godine, jer tvrdi da je već na broju 100.