Skip to content
VBM

OD PORTIRA DO SAVJETNIKA: VBM Agentur München – Info Njemačka

Ko i na koji način ima pravo da dođe i zaposli se u SAVEZNOJ REPUBLICI Njemačkoj? Ko ima pravo na školovanje, studiranje ili da dođe na sezonski rad?

Zanima li Vas savjetovanje, nostrifikacija (priznavanje) diplome, rad, dobijanje viza za samostalne djelatnike, ispunjavanje zahtjeva za vizu online, spajanje porodice, školovanje, ispunjavanje formulara, različiti načini dobijanja vize itd. Sve to, a i mnogo više možete saznati na JEDINSTVENOM MEDIJSKOM PROJEKTU u oblasti posredovanja u zapošljavanju u SR Njemačkoj na VBM Agentur Minhen.

VBM Agentur postoji od 2017. godine na čelu sa Gorjanom Vrejić-Mitrić koja je ujedno i vlasnica VBM agencije registrovane u Minhenu.

“Glavi zadatak nam je posredovanje za posao, nostrifikacija diploma svih zanimanja, savjetovanje, žalbe za radne vize kao i za spajanje porodice, ” navodi Gorjana.

“Nšta ne uspijeva kao uspjeh,” to je stara narodna poslovica, rekao je Vladimir Vidić, diplomirani politolog i voditelj TV emisije Info Njemačka predstavljajući jednog našeg čovjeka koji je u Minhenu ostvario svoj AMERIČKI SAN.

Šta sve nudi VBM agencija, kako i na koji način su naši ljudi uspjeli u Njemačkoj i da li je moguća priča “Od portira do savjetnika” možete pogledati u videu ispod.

Izvor: VBM Agentur Info Njemačka

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=857421928036913&id=320567678389010

Sidebar