Skip to content
Ursula

Ona je imala 16, a on 58 kad su se upoznali, u vezi su već 4 godine

Ursula Grzelak ima 20 godina, a porijeklom je iz Varšave u Poljskoj.

Posjetila je porodicu u Velikoj Britaniji sa 16 godina i upoznala ljubav svog života Nigela Torpea, koji sada ima 62 godine, a dolazi iz Oksforda. Ona smatra kako su bili kao i ostali parovi, uprkos tome što dijele razliku od 42 godine. Sada su u vezi već 4 godine i posve ignorišu negativne komentare zato što su zaljubljeni.

Svoju priču otpočeli su tako što je Ursula došla da posjeti svoju porodicu, a Nigel je bio prijatelj njene tetke i bio je na večeri koju je organizovala njena porodica upravo zbog njenog povratka iz Poljske.

Par je tada počeo da zajedno provodi dane i zajedno su obilazili lokalne atrakcije, dok joj je teta bila na poslu. Ursulu je oduševila Nigelova kolekcija ploča i upravo zbog svoje strasti prema rok muzici njih dvoje su se spojili.

Ursula i Nigel

-Nije puno trebalo da bih pala na njegov izbor muzike, pojasnila je i dodala da je odlučila iskoristiti kao izgovor za duge razgovore ogromne police u njegovoj kući sa vinilima i CD-ovima među kojima je prepoznala i svoje omiljene bendove.

Shvatila je ubrzo da se zaljubila u njega, što je priznala, kao i to da je postala poprilično opsjednuta sa njim.

-Vječno sam mogla da zurim u njega dok nešto govori i beskrajno ga gledam dok je nešto radio. Sjećam se da sam čak ušla potajno u njegovu sobu u kojoj je imao svoju odjeću samo kako bih je isprobala i osjetila njegov miris. On je u to vrijeme bio apsolutno savršenstvo za mene, a i danas je, tvrdi ona.

Nigel je bio šokiran kada mu je prva rekla i rekao joj je da mu treba vremena za razmišljanje. Nekoliko dana kasnije, Nigel je Ursulu odvezao do aerodroma, zagrlio je i poljubio, što je Ursuli bilo jasno da i on gaji osjećanja prema njoj.

Kada se vratila u Poljsku nije mogla da dočeka da roditeljima ispriča sve o Nigelu. Nisu bili srećni i pokušali su da je odvoje od njega tako što su joj oduzimali telefon i branili korišćenje interneta.

“Nije im uspjelo jer sam i dalje bila u kontaktu s Nigelom, naša osjećanja su bila sve jača i jača,” kaže Ursula i dodaje da joj roditelji puno znače u životu i da joj je bilo teško što nisu odobravali njihovu vezu.

Kada je Ursula završila srednju školu, preselila se u Veliku Britaniju kako bi živjela s Nigelom.

Njeni roditelji sada podržavaju njihovu vezu, jer su vidjeli koliko je srećna, a Nigel je čak boravio u njihovoj porodičnoj kući u Poljskoj.

Okolina njihovu vezu opisuje kao kontroverznu i bolesnu, često ljudi zure u njih i komentarišu.

Ursula i Nigel

Ursula i Nigel sada žive zajedno više od godinu dana, ali ona planira da se vrati u Poljsu kako bi studirala. Ursula je odlučila da ne želi djecu jer misli da bi se djeca osjećala stigmatizovano dok bi odrastala, a i Nigel se složio s njom.

Izvor: zanimljivostibalkan