Skip to content

Osumnjičeni za ubistvo Danke “vrte priču” dok se traga za tijelom: BILA ŽIVA PA JE ZADAVILI?

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor, Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot!

Oni otežavaju policijsku potragu za tijelom djevojčice.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, Janković i Dragijević, koje je policija i jučer izvela na teren gdje se intenzivno tragalo za djetetom, “vrte priču” i ne poklapaju im se iskazi o tome šta se dogodilo kobnog dana.

Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili malu Danku.

Ono što je sigurno jeste da su priznali da su djevojčicu 26. marta udarili službenim automobilom “fiat panda”. Navodno je Janković bio za volanom. Međutim, ono što se naknadno dogodilo i dalje je nejasno.

Navodno se pravdaju da su bili pod utjecajem alkohola, te da se ne sjećaju tačno šta je bilo u trenutku kada je djevojčica stradala.

Srđan Janković

Pričali su kako je dijete bilo na putu, ali da je, iako se nisu kretali velikom brzinom, nisu vidjeli da je ispred vozila.

Danka zadavljena?

Druga nezvanična verzija, prema Informeru, je da je djevojčica nakon udarca vozilom bila živa, te da ju je jedan od osumnjičenih udavio, a potom su se tijela otarasili.

Policija i dalje intenzivno traga za tijelom male Danke, a Srđan i Dejan navodno ne mogu da se sjete gdje su tačno tijelo bacili.

Njeno tijelo još uvijek nije pronađeno, a policija je na deponiji na Starom banjskom putu gdje je djevojčica udarena kolima.

Informer: Monstrum htio da iskopa Danku i prebaci je na svoje imanje!

Jedan od ubica male Danke Ilić planirao je da iskopa tijelo djevojčice iz deponije i prebaci je na svoje imanje, nezvanično javlja Informer.

– Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Djevojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savjesti udavio, ubacio u gepek i poslije su je bacili na deponiju – rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Međutim, to nije sve, pošto je jedan od njih, kada je vidio da se policija digla na noge i da cijela Srbija traži malu Danku, imao je namjeru da prebaci tijelo.

– Jedan od njih je rekao da će tijelo male Danke da iskopa i sakrije u svoje selo koje se nalazi 36 km od Bora. Da će tijelo da zakopa pored štale, pored stajskog đubriva. Dogovarali su se kako da prikriju tragove. Kao radnici komunalnog preduzeća nisu bili sumnjivi. Psi koji su obučeni su pretražili tu lokaciju, prema detaljima iz istrage, devojčica nije tamo. Pretpostavlja se da je i dalje na deponiji, traga se i dalje za njom – rekao je Vučićević.

Prema poslednjim informacijama, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom djevojčice.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubijeđeni da će naći tijelo.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli “Jesi li vidio ovo u Beču, izvukli smo se “, otkriveno je u istrazi, piše Informer.

Roditelji i sva rodbina male Danke Ilić su u šoku! Hitna Pomoć neprestano interveniše i zbrinjava članove obitelji kojima je pozlilo nakon posljednjih saznanja šta se desilo s njihovom Dankom.