Skip to content

Otac Novaka Đokovića viđen kako pozira sa Putinovim obožavateljima na Australian Openu (VIDEO)

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, fotografiran je kako pozira za fotografije s navijačima Vladimira Putina na Australian Openu u srijedu navečer, piše Guardian.

Policija Viktorije u srijedu je izbacila četiri osobe iz Melbourne Parka nakon što su uzvikivali Putinove slogane na stepenicama Rod Laver Arene dok su mahali brojnim ruskim zastavama, uključujući i onu s Putinovim likom, navodi medij.

“PUTINE, MI TE VOLIMO” – PJEVALI SU navijači na stepenicama.

Prije izbacivanja četvorice prοkremaljskih pristaša, Srđan Đoković susreo se s navijačima ispred Rod Laver Arene i fotografirao se s gledateljem koji je nosio majicu sa simbolom “Z” dok je mahao ruskom zastavom s velikom slikom Putinovog lica, piše Guardian.

https://youtu.be/1MCPYdm8kZM

U videu, koji je Aussie Cossack postavio na YouTube, Srđan Đoković govori “zivjeli Russiyani” ili “živjeli građani Rusije” prije nego što ode.

https://youtu.be/TvhtccVwCLc

Ovo dolazi nakon što je TA zabranio ruske i bjeloruske zastave na Australian Openu nakon incidenta tijekom meča prvog kola između Ukrajinke Kateryne Baindl i Ruskinje Kamille Rakhimove, kada su se gledatelji pojavili s ruskim zastavama.