Skip to content

Ova djevojka je oborila rekord sa najdužim nogama na svetu

Američka tinejdžerka iz Teksasa Mejzi Karin je oborila svetski rekord – ona je devojka sa najdužim nogama na svetu.

Printskrin: Instagram _maci.currin_

Na prvom mestu zamenila je rusku košarkašicu Ekaterinu Lisinu čije su noge dugačke 132.8 centimetara. Mejzina desna noga dugačka je 134, 4 centimetara, a leva 135,5.

Mlada Teksašanka će se uskoro preseliti u Veliku Britaniju gde planira da studira, a još jedan od njenih ciljeva jeste da postane najviši model na svetu.

Printskrin: Instagram _maci.currin_

Ova 17-godišnjakinja poručila je svim ljudima koji izgledaju neobično jeste da svoje neobičnosti prigrle i prihvate, i da ih ne skrivaju i da se nada da će njen rekord inspirisati i druge visoke žene.

Printskrin: Instagram _maci.currin_

Ona je dodala da joj je nekad teško da prođe kroz vrata ili da uđe u automobil, a ima i poteškoće sa pronalaskom odeće. S druge strane – u prednosti je kada igra odbojku ili košarku, a njene duge noge donele su joj i popularnost na društvenim mrežama, prenosi magazin.novosti.rs.

– Kako je Mejzi visoka 208 santimetara, njene noge zapravo čine 60 santimerara visine. Ona je sada prilično popularna na društvenim mrežama i TikToku gde uživa u snimanju video snimaka koji ističu njen atribut zahvaljujući kome je oborila svedski rekord – rekao je portparol Ginisove knjige rekorda.

Sidebar