Skip to content

Ovaj čovek tužio je ljubavnika svoje žene i dobio 680.000 EVRA odštete

Ni švaleracija više nije što je nekad bila. Pa ako želite da prevarite muža, barem ako to činite u Americi, moraćete da odrešite kesu. I to ozbiljno.

Naime, Kevin Hauard iz Severne Karoline u Americi, tužio je ljubavnika svoje žene i tražio da mu plati 750.000 dolara, što je oko 680. 000 evra, jer mu je, kako je naveo u tužbi, uništio brak.

Muškarac s kojim ga je žena varala, bio je njen kolega s posla, koji je redovno dolazio kod njih na večere, pa ga je Kevin doživljavao kao porodičnog prijatelja.

Ali ne lezi vraže, prijatelj je očigledno bio mnogo više od prijatelja, a to je potvrdio i privatni detektiv koga je Kevin angažovao kada mu je ponašanje njegove žene postalo sumnjivo.

FOTO: Printscreen / ABC7CHICAGO.COM

Kevin je odmah odlučio da ga tuži, jer je, kako kaže, bacio ljagu na svetost braka.

-Posledice kršenja bračnih zaveta moraju da postoje. Ljudi moraju da budu svesni da i brak ima svoje zakonske odgovornosti – poručio je Kevin.

I i pravosudni sistem u Severnoj Karolini bio je na njegovoj strani, pa zakon o “otuđenju naklonosti” dopušta supružniku da tuži treću osobu zbog namernog uplitanja u bračni odnos.

Naravno, Kevin se razveo od žene i sada je na psihoterapiji, jer kako kaže “ima još mnogo rana na srcu i duši koje mora da zaleči”, prenosi kutaknet.

Kevinova supruga i dalje je u vezi sa svojim ljubavnikom, prenosi zena blic.

VIDEO:

Sidebar