Skip to content

Oženio 5 žena, ima 24 dece: Ovako živi porodica od 30 članova

Svake noći, Brejdi ide od jedne žene do druge, te tako spavaju, što znači da svaka od njih spava s njim svaku petu noć. Kada je nekoj rođendan, dobija jedno posebno veče sa njim.

Foto: Printscreen Youtube / ABC News

U ovoj priči ćete se upoznati sa poligamnom porodicom koja je toliko kontroverzna, da to čak smatraju i druge poligamne porodice.

Brejdi Vilijams je bivši crkveni poglavar koji ima pet žena i 24 dece. Ova porodica koja broji 30 članova živi u dve kuće koje su jedna pored druge, s tim da svaka žena ima svoj mir i lični prostor za svoju decu.

Foto: Printscreen Youtube / ABC News

2014. godine su otvorili vrata svog doma svim zainteresovanim ljudima. Njegove žene su Poli, Robin, Rouzmeri, Noni i Ronda.

Svake noći, Brejdi ide od jedne žene do druge, te tako spavaju, što znači da svaka od njih spava s njim svaku petu noć. Kada je nekoj rođendan, dobija jedno posebno veče sa njim.

Foto: Printscreen Youtube / ABC News

Njihov životni stil uključuje razvoj slobodnog uma, kao i konzumiranje alkohola. Čak se i druge tradicionalne poligamne porodice čude njihovom načinu životu. Vilijamsovi sebe opisuju kao autsajdere u svojoj zajednici, prenosi imamluddasampapir.

„Ništa nije toliko komplikovano. Svi mi volimo jedni druge„, izjavljuje Brad. „Samo sve radimo petostruko.“

Sidebar