Skip to content

Penzionerka (81) opisala prvu bračnu noć s mužem koji je mlađi od nje 45 godina

Popularni britanski televizijski duo Holi Vilobi i Filip Skofild ostali su bez riječi u jutarnjem programu kad im je penzionerka priznala da ima 45 godina mlađeg dečka i da se udala za njega jer život je samo jedan.

FOTO: Iris Facebook

Gost britanskog jutarnjeg programa na televiziji ITV bila je Ajris Džouns. Penzionerka koja je nedavno proslavila 81. rođendan rekla je da je morala po svaku cijenu da se uda za 45 godina mlađeg Mohameda Ibrihama nakon što ga je upoznala.

Ajris i Mohamed, koji su se upoznali putem Facebook stranice, pokušali su se vjenčati u Kairu četiri dana nakon što su se prvi put osobno upoznali – ali nisu imali prave papire.

Govoreći o svojim planovima za vjenčanje, Iris je rekla: “Imali smo sastanak u ambasadi za 16. rujna i sve je išlo po planu.

FOTO: Iris Facebook

Ajris je izjavila za Sunday Mirror: „Ako mislite da me oženio zbog mog novca, nažalost biti ćete razočarani jer živim od penzije. koja iznosi 200 funti sedmično.”

FOTO: Iris Facebook

“U Egiptu smo bili prilično neozbiljni, stalno smo izlazili u najbolje restorane i sve troškove smo podijelili 50/50.”

Iris kaže da se njezin dečko Mohamed Ahmed Irbriham, iz Gize, čak složio da potpiše pred-ugovor kako bi joj dokazao ljubav.

“To sam JA što on želi – ne moja kuća”, rekla je.

“Provela sam godine usrećujući druge ljude, sada samo želim živjeti sa čovjekom kojeg volim prije nego što napustim ovaj svijet,” dodaje Ajris.

“Moj bivši suprug rekao je da sam bila hladna i bez osjećaja kad smo se razveli prije 40 godina, ali sada znam da sigurno nisam.”

FOTO: Iris Facebook

Dopisivali su se porukama prije njihovog prvog sastanka, par se prvi put upoznao u kairskoj zračnoj luci u studenom prošle godine, a Ajris je rekla da se sjeća kako je primijetila koliko je visok dok ju je pozdravljao zagrljajem.

Kad su se na kraju prvi put sreli u Egiptu, dane su provodili u obilasku piramida, vožnji brodova i jahanju deva. Ajris je također upoznala svoju buduću svekrvu, koja je 10 godina mlađa od nje.

FOTO: Iris Facebook

Mohamed u međuvremenu inzistira da nije s Ajris zbog novca, unatoč tome što je napustio posao inspektora kvalitete u području materijala za zavarivanje prije njihovog prvog sastanka kada mu je šef odbio dati slobodno.

FOTO: Iris Facebook

On tvrdi da ‘novac nije sve’ i rekao je za Sunday Mirror da ga ne zanimaju njezine financije.

“Ljubav nema godina i ne poznaje granice”, rekao je Mohamed. “Ajris i ja otkrili smo da se dobro razumijemo i osjećamo nježnost i privrženost.

“Ne zanima me ničije mišljenje – samo ono što mi se čini dobro.

“Ajris je divna,puna razumijevanja i suosjećanja. O mnogim stvarima dijelimo ista gledišta. Ne zanima me Ajrisin novac, ” zaključuje Mohamed.

Ajris je detaljno opisala i kako je bilo prve večeri kad se upoznala sa čovjekom svog života.

– Prve večeri, bilo je žestoko. Žestoko. Niko mi nije prišao 35 godina. Mislila sam da sam djevica – rekla je Ajris.

Penzionerka se nije zaustavila samo na prvoj večeri, već je opisala i dan nakon ∨atrenog upoznavanja sa budućim mužem.

– Nisam mogla da hodam sljedeće jutro, kao da sam jahala konja cijeli dan bez sedla – nakon čega su Holi i Filip počeli da se smiju

Pogledajte video:

Ajris Džouns je ubrzo postala internet senzacija u Velikoj Britaniji nakon priznanja da se l∪do provodi u penzionerskim danima.

Sidebar