Skip to content

Pevačica priznala da se bavi prostitucijom: “Moj sat košta između 300 i 500 franaka”

– U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano – rekla je Elektra Elit.

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja se sve češće pojavljuje u domaćim medijima, je za švajcarski lokalni kanal “TeleZuri” ispričala kako se bavi prostitucijom.

– Za vreme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gde se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vreme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smemo zaboraviti da smo pre izolacije imali savršeno vreme za posao – navela je Elektra.

– Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u “Langstrasse”, poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dve ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana – rekla je transrodna pevačica.

– U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju devojke i žene – navodi Elektra.

Elektra Elit Printskrin: Youtube/TOXIC MUSIC

– Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta – rekla je pevačica.

– Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu – rekla je ona, a prenosi “Blic”.

Izvor: Telegraf.rs

Sidebar