Skip to content

Pisala ljubavnici svog muža: Hvala ti sad smo ja i on bliži nego ikada

Većina žena bi poslije prevare svog supruga ostavile, a one koje ostanu smatraju se “ne modernim”. Ova žena i zato što je feministica ne želi da ostavi svog muža nakon što je prevario.

Izabrala je, suprotno od ostalih i ostala sa njim. Ona radi oko šest mjeseci godišnje a takođe i njezin suprug nema stalna primanja, poručila je ljubavnici da pare koje je trošio na poklone njoj, nisu pare koje je on zaradio.

Te pare su bile planirane za proslavu rodjendana našem sinu. Vjerujem da si čeznula za ljubavlju, poštovanjem i divljenjem. Kada je on poklonio tebi poklone i vrijeme, on je to istog momenta ukrao iz našeg braka i naše porodice. Ti si zajedno sa njim učestvovala u krađi dobara iz mog braka.

Kada je moj muž imao aferu sa tobom mi smo bili veoma intimni u tom periodu. Provodili smo vrijeme zajedno, izlazili na večere, dijelili smo strahove i brige. Moj muž nije tražio pažnju sa strane zato što mu ja nisam davala dovoljno pažnje.

I nakon jedanaest godina našeg braka ja podjednako uživam u intimnosti sa njim kao i na početku. Kako ste vi provodili više vremena sa mojim mužem tako ste više uništavali naš brak. Činjenica je da si ga ti iskoristila kao prolaznu zabavu i muškarca koji te je obasipao skupim poklonima.

Da sam tada ostavila svog muža mislim da nikada ponovo ne bih mogla biti u vezi ni sa jednim drugim muškarcem. Dala si mi priliku da ponvo zavolim sebe i svoj brak. Shvatila sam da sam sposobna oprostiti. Shvatila sam da je svaki brak klimav, da čak i najjači brakovi mogu da puknu.

Vaša afera je nešto što je ojačalo naš brak i naučilo me koliko sam spremna da oprostim i borim se za svoj brak i porodicu.

Kada sam odlučila da oprostim svom mužu za prevaru pristala sam da prihvatim vašu aferu kao svoju. Znam da je ponekad najteže ostati, ali isto tako znam da smo moj muž i ja suđeni jedno drugome i da pripadamo jedno drugome.

Sidebar