Skip to content

Pjevačica uletjela na svadbu sa šleperom, pa napravila veselje za pamcenje

Pjevačica Ćana napravila je pravu feštu kada se na svadbi pojavila kao specijalni gost i to se ni manje, ni više, dovezla kamionom.

Veliko vozilo stiglo je pred svatove koji su sa nestrpljenjem čekali da vide ko će izaći iz ukrašenog kamiona.

Mobilni telefoni bili su spremni, a odmah po izlasku Ćana je zapevala mladencima pjesmu.

Oduševljeni gosti počeli su da vrište i da se vesele, a mlada je bila, što se kaže, u nevjerici! Ovu nezapamćenu scenu pogledajte u videu ispod, prenose biscani.net.

Ćana je pevačica narodne i izvorne muzike, prepoznatljiva po pesmama „Nadam ti se“, „Imam dokaz“, „Nedostižna meta“ i drugima. Rođena je 28. marta 1968. godine u selu Gornja Tramošnja kod Sanskog Mosta u Bosni i Hercegovini. Sa suprugom Draganom Reljom Mitrovićem i sinom Lukom živi u Beogradu.

Iako su joj u mladosti mnogi predviđali blistavu košarkašku karijeru, Ćana je odlučila da joj muzika bude glavno zanimanje. Počela je da nastupa sa 19 godina u subotičkom restoranu „Beograd“. Veoma brzo se za nju pročulo u ostalim okolnim mestima. Sa Kulturno-umetničkim društvom nastupala je širom Vojvodine, Srbije i crnogorskog primorja, pise biografija. Nakon toga usledili su nastupi u Kanadi, te evropskim gradovima Bazel, Hanover, Insbruk, Salcburg i drugima.

Prvi album je snimila 1998. godine. Na njemu je bilo 11 pesama, a posebno se izdvojila numera „Nadam ti se“. Od tada do danas (2019. godina) objavila je devet albuma. Učestvovala je na festivalima „Moravski biseri“, „Lira“ i drugima. U dosadašnjoj karijeri osvojila je brojne nagrade, a mnogi je smatraju „najvećim radnikom na srpskoj muzičkoj sceni“ zato što redovno nastupa u klubovima, kafićima i restoranima, te svadbama i drugim slavljima u zemlji i inostranstvu.

Sidebar