Skip to content

Podrška iz Beograda posle potresa: “Solidarnost sa prijateljima iz Hrvatske.”

NAKON potresa koji je najstrašnije pogodio Petrinju, cijela Hrvatska je na nogama, a poruke podrške dolaze i iz susjednih zemalja.

Inicijativa “Ne davimo Beograd” uputila je na svojoj Facebook stranici poruku solidarnosti s prijateljima iz Hrvatske.

“Solidarnost s prijateljima iz Hrvatske koji su pogođeni novim katastrofalnim zemljotresom. Srce za Petrinju koja je najviše stradala. Podrška za sve pogođene i ugrožene”, stoji uz fotografiju grafita iz Beograda posvećenog Zagrebu.

U komentarima su se javili i brojni Srbi koji su dodavali svoje poruke, piše index.

“Podrška za komšije”, “Podrška za ljude u nevolji”, “Bože, pomozi i sačuvaj svaku živu glavu, iskreno te molimo”, “Moramo zajedno i samo zajedno možemo, oni koji vole mrzeti neka mrze u svoja četiri zida”, nizale su se poruke.

Brojni građani diljem Hrvatske nude pomoć onim građanima čiji su domovi stradali u potresu, a korisnici društvenih mreža izražavaju solidarost sa stanovnicima pogođenih područja.

Inicijativa “Ne davimo Beograd” na svojoj Facebook stranici uputila je poruke solidarnosti i podrške svim građanima Hrvatske, posebno stanovnicima Petrinje.

Liječnica Slavica Plavšić na svom Twitter profilu građanima Petrinje i svih drugih gradova, zahvaćenih razornim potresom, poslala je poruke podrške i poželjela brz oporavak svim povrijeđenima i bolesnima. “Živjela sam u Kraljevu 2010. i znam koliko je jezivo i strašno” napisala je Plavšić.

Sidebar