Skip to content

Potrošila 200 hiljada dolara kako bi izgledala kao Barbie lutka

Alicia Almira, 31, iz Švedske, koja živi u Velikoj Britaniji, u potrazi je za transformacijom od svoje 21. godine.

Alicia je dala otkaz na poziciji stručnjaka za odnose s javnošću, kako bi se preselila u Veliku Britaniju i ostvarila svoj san – da izgleda kao Barbi lutka.

Alicia je došla iz tradicionalne porodice pa je zadržala svoj konvencionalni izgled sve dok nije otišla na univerzitet u Kopenhagenu sa 18 godina

Ova Šveđanka je potrošila skoro 200 hiljada dolara kako bi izgledala kao Barbi i tvrdi da je uklonila sve tetovaže sa svog tijela kako bi još više ličila na popularnu lutku, prenosi Prva.rs.

‘Izbrisala sam ono što sam nekada bila da bih postala plastična *urva” – poručila je @aliciaxamira

Alicia je posljednjih nekoliko godina drastično promijenila svoj izgled. Imala je nekoliko operacija, uključujući filere, botoks, implantate za grudi i rinoplastiku.

@aliciaxamira

Almira je nedavno podijelila i svoje osvrte na feminizam, rekavši da se ne slaže s time da „žene treba da budu potpuno ravnopravne sa muškarcima“.

@aliciaxamira

“Vjerujem da je uloga žene da zadovolji svog muškarca i bude najbolja moguća supruga”“, rekla je i dodala: ‘Idealan izgled koji želim da postignem je najplastičniji, fantastičan, prenaglašen izgled’.

Rekla je da je se često vrijeđaju zbog njenog izgleda i načina razmišljanja, ali ona želi da ostane svoja, dodajući: “Ne možete da me uvrijedite, ako se ja ne stidim”.