Skip to content
Rookie dog & cow

Priča o psu koji doslovno plače nakon što mu gazda proda najboljeg prijatelja ima sretan kraj

Neka životinjska prijateljstva su intrigantnija nego što su uobičajena, životinje su suosjećajna bića i kad god se doista vežu s drugom životinjom, postaju nerazdvojne.

Ovo je priča koja dira u srce o malenom psu po imenu Rookie.

To je slatko štene usvojila obitelj koja živi na farmi. Na farmi je obično mnogo žiνοtinja, ali Rookie se osjećao vrlo blizu posebno određenoj životinji: kravi.

Rookie i krava su bili vrlo bliski! Rookiju je bila poput majke, bio je samo štene i osjećao se zaštićenim i voljenim. Ona bi lizala Rookieja i oni bi se satima igrali i spavali, istinski su se voljeli.

Ali nažalost, jednog dana krava je morala napustiti farmu, morala se prodati jer je vlasnici više nisu mogli držati zbog financijskih problema.

cow

U trenutku kad je krava odvedena na drugu farmu, Rookie je izgledao opustošeno, plakao je, a čak su mu i suze navirale, on jednostavno nije mogao shvatiti što se događa i zašto je njegov najbolji prijatelj otišao.

Rookie nije dvaput razmišljao i samo je pobjegao iz dvorišta, morao je pronaći svog prijatelja, požurio je niz ulicu i trčao oko sela.

Odjednom je čuo udaljeno mukanje, izgledalo je da krava nije predaleko, slijedio je glas i na kraju je pronašao svog dragog prijatelja!

Rookie dog
Rookie

Ponovno okupljanje bilo je nevjerojatno, bili su presretni što se ponovno vide! Njegovi su ga vlasnici slijedili, nisu mogli vjerovati u ono što su vidjeli!

Nakon ne mnogo vremena otkupili su kravu i na kraju pronašli druge načine rješavanja svojih financijskih problema. Shvatili su da je prijateljstvo između Rookieja i krave jednostavno prejako i nisu ih mogli razdvojiti.

Sjajno je vidjeti da još uvijek ima ljudi koji brinu o dobrobiti svojih žiνοtinja.

Dirljivi video kravice i psa pogledajte ispod:

Rookie i kravica će zauvijek biti zahvalni svojim ljudima za ovaj čin ljubaznosti i ljubavi, a sada žive sretno jedno pored drugog.

Sidebar