Skip to content

Rasprava zbog stajlinga Jelene Đoković: Pitali su je: Da li je moguće da ovako izgledaš?

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pojavila se u emisiji u izdanju o kom se i te kako priča, pa se na društvenim mrežama mogu pronaći različiti komentari na račun njenog izgleda, ali i onoga što je ispričala.

Jelena je poznata kao neko ko se već dugo svedeno oblači, te ne pridaje mnogo pažnje glamuroznim detaljima koji često karakterišu poznate ličnosti. Njen stil se mnogima dopada, a sada je o istom progovorila javno.

“Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao u tome da pomažem na taj način prirodi. To je lijepo. Ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu istu majicu, volim da imam uvijek istu frizuru, ne koristim šminku. Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinijela nečemu. Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara. Puna sam samopouzdanja, izgleda kao da sam ja skroz u pravu. Volim sebe, sve tako pričam sa strašću nekom, ne znam. Vjerujte mi, ja prekosjutra mogu da se predomislim. Mogu da kažem: “Ma, ne, ovo nije za mene”. Sve radim sto posto. I radim sto posto i da se predomislim”, rekla je ona u emisiji “Među nama”.

“Da li je moguće da imaš milione, a ovako izgledaš?”, “Ne dopada mi se kako izgleda”, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći na internetu povodom njenog gostovanja.

Šta reći na ove komentare nego se samo nasmejati!?

 

Sidebar