Skip to content

Razveo se od supruge, pa OŽENIO PUNICU

U mnogim bračnim situacijama uvijek se ističe ne tako dobar odnos između supruga i tašte, odnosno ženine majke, do te mjere da postoje hiljade viceva na taj račun.

Rijetko ko može da predvidi da bi između tašte i zeta mogla u nekom momentu da se razvije ljubav, a ta rijetka situacija dogodila se u Rusiji, gdje se žena udala za svog bivšeg zeta, nakon što ga je njena ćerka napustila.

Naime, Galina Žukovskaja (76), poslije jednog neuspješnog braka, pronašla je u osmoj deceniji ljubav svog života i to ni manje, ni više nego njenog 53-godišnjeg bivšeg muža svoje ćerke Elene, Vjačeslava Žukovskog.

Elena

Brak s njezinom ćerkom nije dugo potrajao.

Poslije raskida Vjačeslav je utjehu našao kod bivše punice Galine, koja mu je pružala podršku u trenucima kada nije imao nikog, a vremenom se između njih dvoje rodila ljubav.

Galina i Vjačeslav

Nakon što je ovaj slučaj postao viralan, Galina i Vjačeslav su gostovali na jednoj ruskoj televiziji, gde su govorili o svom braku i uopšte o životu.

Galina i Vjačeslav

Galina je u nekoliko emisija prethodno kazala da je njena ćerka činila sve kako bi prekinula taj brak.

– Elena je ljubomorna na mene, kao i na Vjačeslava. Ne može da se pomiri sa tim da se volimo i da smo u braku. Niko joj nije kriv, ona je njega ostavila. Da je bila sa njim u braku i nakon što je izašla iz zatvora, možda se između nas dvoje ne bi razvilo to što se razviilo. Ona bi vjerovatno najviše voljela da budem sama – istakla je Galina.

Galina

I ona i njen 23 godine mlađi suprug dodaju da se mnogo vole i da se njihov odnos osim ljubavi zasniva na razumijevanju i poštovanju.