Skip to content

Romsko slavlje u Hamburgu koje ostavlja u šoku: Janu zatrpali eurima; Dijete ima Rolex cuclu, na plafonu Chanel luster… (VIDEO)

Pjevačica Jana Todorović je nedavno gostovala i bila zvijezda večeri na romskom slavlju, a mnogi su istakli, na jednom od najluksuznijih, ali najšokantnijih slavlja viđenih na našim prostorima.

Krštenje i prvi rođendan člana porodice Beganović održano je u Hamburgu, a obilježeno je raznim skupocjenim poklonima i detaljima, kao i luksuznim stajlinzima i aksesoarima.

Krenuvši od početka, u njihovom domu na plafonu se nalaze Chanel lusteri i to u različitim modelima, kao i dnevna soba i trpezarija urađena u modernom stilu.

Mladi Beganović posjeduje veliko bogatstvo, te je prikazana i kolekcija Rolexa, “Gučija” i “Prade”.

Ali ono što su svi zapazili i što je sve šokiralo je zlatna “Bentli” i “Rolex” cucla koju su nosili najmlađi članovi porodice Beganović, kao i “Rolex” minđuše koje su se mogle vidjeti te večeri na gostima.

@bozic.uros

Krštenje i prvi rođendan za pamćenje ???????????????????????? #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato #kuća #hamburg

♬ original sound – bozicuros

Nisu štedjeli za ovo veselje, od detalja, autfita, ambijenta do muzike kojoj bakšiša nije manjkalo te noći jer je dosta imućnih ljudi prisustvovalo ovoj proslavi.

Također, pogledajte i Romsku svadbu u Beču prošle godine.

@bozic.uros

Kako vam se čini običaj sa kafom? #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #ljubaalicic #barbike #bec

♬ original sound – bozicuros