Skip to content

Ruska baka poslala poruku njemačkom kancelaru: ‘Scholz! Svi tvoji tenkovi će izgorjeti’

Krasnodarske bake i jedan deda, aktiνisti iz “Putinovih odreda” obećali su dati majicu s likom predsjednika Rusije svakome tko spali tenkove Leopard 2 isporučene Ukrajini.

Družba je objavila jedan video u kojem su izjavili da će svi Leopardi ipak biti spaljeni.

Scholz! Opet si na Bidenovoj misiji! Vi ste jedan od prvih koji je poslao svoje Leoparde. Druge zemlje još razmišljaju: treba slati, ne treba slati… A vi brzo izvršavate zadatke. Ali pazite. Vaši “Leopardi” se naslanjaju na naše tenkove T-90M. Bit će uništeni, svi će gorjeti u velikom plamenu!“, obratila se njemačkom kancelaru Ljudmila Ivanovna Barilko, aktiνistica ‘Putinovih odreda’.

Ljudmila Ivanovna Barilko

A za one koji uništavaju Leoparde, baka je obećala dati majicu s portretom Putina.

Mi, “Putinovi odredi”, dat ćemo svakom od momaka koji zapali “Leoparde” takav poklon: majicu s Vladimirom Vladimirovičem! To je to”, obećava Ljudmila Ivanovna.

Ne sjećate se kako smo mi Rusi uništili sve vaše tenkove, “Tigrove”. Naša “Katyusha” je vrlo dobro pomogla razbiti svu vašu opremu. Znajte da će i ove “Leoparde” poraziti naši tenkovi T-90. A imamo i reaktivno oružje, pojačano. Grοb će biti za ove vaše tenkove“, djed iz Krasnodara je ponovio riječi bake Ljudmile, misleći na Scholza, prisjećajući se Velikog domovinskog rata.

Nitko neće pobijediti Rusiju – već ste pokušali 1941., zaboravili ste što se dogodilo? Svi vaši isporučeni “Leopardi” bit će uništeni!“, poručili su.

https://youtu.be/YvAWJvmtZyM