Skip to content

Ruskinja kojoj je ljubomorni muž odsjekao ruke – UDALA SE: Sada je ponovo srećna

Ruskinja Margarita Gracheva (27), majka je dvoje djece kojoj je bivši muž Dmitri odsjekao obje ruke 2017. godine, prije nekoliko dana objavila je na svom Instagram profilu da se udala.

Margarita i njen novi suprug Maksim nedavno su priredili vjenčanje na kojem su prijateljima priredili i neobično iznenađenje.

U trenutku kada je trebalo da razmjene burme, Maksim ih je bacio u rijeku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti vjenčanja”. Nakon početnog šoka, Margarita je objasnila da su se njih dvoje vjenčali prije godinu dana i da je ovo zapravo proslava prve godišnjice braka.

Za medije je potvrdila da je u drugom braku “nenormalno sretna”

FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Margarita se inače sa svojom djecom preselila iz moskovske oblasti, gdje se slučaj dogodio u Sankt Peterburg. Nju je bivši muž optužio da ga je prevarila i u nastupu ljubomore odsjekao joj je obje ruke. Margariti su ljekari uspjeli zašiti jednu ruku, ali može da je koristi samo djelimično dok drugu nisu uspjeli spasiti.

FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Dmitri je dobio 14 godina, a Margarita je u međuvremenu počela koristiti bioničku šaku na drugoj ruci. Nakon svega što je preživjela podnijela je zahtjev za razvod.

Sidebar