Skip to content

Sarajlija (32) traži curu koja ne mahala o tuđim životima, ne gleda turske serije i ne pući usne

Jedan 32-godišnji Sarajlija postavio je oglas na Facebook stranici ‘Spotted Sarajevo’ u kojem traži djevojku, a njegova objava odskočila je od drugih, te je za manje od 24 sata skupila preko 300 komentara.

Naime, muškarac je u oglasu napisao šta mu buduća djevojka smije raditi, a šta ne. Prema njegovim željama, kada budu živjeli zajedno gledat će dokumentarne filmove, a nikako turske serije. Buduća djevojka se ne smije zanimati u horoskope, mahalanje u tuđe živote, a ne bi trebala ni objavljivati slike gdje je “utegnuta i sadο mazο pućenje usta.

‘Djevojka da ne objavljuje slike gdje je utegnuta i sadο mazο pućenje usta, da nema objava o vučicama i nekim vođama čοpora i lavicama, kraljicama, horoskopima, slikanja svega što stigne i ostalih budalaština što radi serijska proizvodnja na dnevnoj bazi. Da je ne interesuju tuđi životi, tračanje, turske ili bilo koje druge serije ili neko pranje mozga na tv-u. Može neki dokumentarac, historija, nešto poučno.

32-godišnji muškarac za sebe kaže da je školovan i da govori tri jezika, a da već duži period živi sa kućanskim aparatima kojima je dao i imena.

‘Behija je za veš mašinu zadužena, Mejruša za perilicu posuđa, a Zubejda za popržit, prokuhat i propec šta vako, nako na brzu ruku, gore plin plata, dole rerna. Mi smo u potrazi za djevojkom koja poštuje roditelje, redovna u namazu i da zna čitat Kur’an. Napominjem da nisam zainteresovan za nemοral, jer mi ga je preko glave al fakat. Znači samo iskrenost ako je moguće, ako nije široko vam nebo’, navodi Sarajlija.

Dalje navodi kako traži samo muslimanku, te da ne može naći djevojku zato što nije ‘in’ i ne sluša domaću rap muziku.

‘Spletom okolnosti ne hodam po kafićima zadnje 3 godine, a zbog rada i sredine gdje radim, nema puno muslimanki, odnosno ima, ali s muslimanskim imenima većinom što mi ne odgovara al’ nikako znači. Možda bi trebao po kafićima da se napušavam čajeva i keslam uz neki domaći rap ono na, ne znam šta trebam uradit, da budem gΙup, pa da nađem zakrpu u životu, ne znam šta radim pogrešno gdje su dostojanstvo, karakter, obraz, iskrenost i kultura nestali’, navodi Sarajlija koji na kraju navodi kako je visok 186 centimetara i težak oko 88 kilograma, te da je više crn nego sijed.

Muskarac 32 godine,pricam 3 jezika skolovan sam i vec duzi period zivim s kucanskim aparatima (Behija je za ves masinu…

Posted by Spotted: Sarajevo on Monday, 17 April 2023