Skip to content

Šemsinoj bolesnoj sestri Amar Gile nije ispunio poslednju želju: “Razočarana sam”

– Nisam mogla da verujem da se oglušio o molbu koja nije bila usluga za mene nego za mladu ženu koja će vrlo brzo otići sa ovog sveta – rekla je pevačica

Foto: ATA Images

Pevačica Šemsa Suljaković otkrila je da ju je razočarao kolega Amar Gile Jašarspahić, kojeg je obožavala njena sestra, ali joj on nije ispunio poslednju želju.

– Dok smo mojoj pokojnoj sestri Ameli slavili poslednji njen rođendan, znala sam da naprosto obožava Gileta. I dok se slavlje dešavalo na otvorenom u Švedskoj, sakrila sam se i nazvala Gileta zamolivši ga da joj samo čestita rođendan – ispričala je Šemsa.

– To bi za nju bio neverovatan poklon, jer svi smo znali koliko ga voli. Obećao je da će brzo pozvati, a ja da bih bila sigurna pozvala sam njegovog menadžera. Njemu sam takođe uputila molbu. Od toga na kraju nije bilo ništa – objasnila je pevačica.

– Puno sam bila razočarana, nisam mogla da verujem da se oglušio o molbu koja nije bila usluga za mene nego za mladu ženu koja će vrlo brzo otići sa ovog sveta. Bila sam i tužna i ljuta na mlađeg kolegu kojeg sam baš volela – otkrila je ona za Blic.

Pevačica ističe da mlađem kolegi želi sve najbolje, ali da je odbila poziv njegovog menadžera da Amaru bude gost na koncertu u Zenici.

– Ništa manje mu ja i sada ne želim dobro, uspeh i sreću ali da bi se kockice poklopile trebala je doći moja satisfakcija, a ona je vrlo brzo stigla posle tog događaja – rekla je pevačica i dodala:

– Bio je to poziv Giletovog menadžera, tog istog koga sam molila, ovog puta sa njegovom molbom da budem gost na Giletovom koncertu u Zenici. Zahvalila sam se na poverenju i glatko rekla: “Ne!”.

Izvor: Telegraf.rs

Sidebar