Skip to content

SLAVIŠA ČUROVIĆ: “Gdje je ženi važniji kućni ljubimac nego muž, očekujte prοpast”

Poznati glumac koji je ponosan na svoje crnogorsko porijeklo izjavio je za Novosti šta je “recept za propast” između dvoje ljudi.

“U društvu gdje je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gdje je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dvije stvari spojite, sa teškim stjecanjem novaca, vi dobijete razvod”, rekao je Slaviša ranije u intervjuu, prenosi Telegraf.

Nakon svega, siguran je da je razvod budalaština i da po hrišćanskim i crkvenim pravilima treba trpjeti.

“Bolje je trpjeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego djece, pa se poslije pitamo što nestajemo kao narod.”

Ističe, svaki brak je osuđen na razvod ako se ne poštuju prave vrijednosti.

Foto: Instagram

Slaviša Čurović i Tijana su godinama bili u skladnom braku, te njihov razvod koji se dogodio prije osam godina svi su sa nevjericom prihvatili.

Međutim, oni su pravi primjer one floskule da ljubav uvijek nađe put i način.

Naime, prošle godine Čurovići su otkrili da su njihovoj ljubavi i porodici dali još jednu šansu, a ovim vijestima najviše se obradovala njihova kćerka Taja.