Skip to content

SNAŽNA PORUKA iz Banja Luke: Ovo se neće svidjeti onima koji negiraju Bosnu i Hercegovinu!

“Ostajemo privrženi implementaciji projekta Pokret za državu u smislu zajedničkog nastupa svih političkih stranaka u RS kojima je naupitan ustavno-pravni okvir i integritet Bosne i Hercegovine”.

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se putem Facebooka, njegovu poruku objavljujemo u cjelosti.

“Danas u Banja Luci smo održali sastanak rukovodstva gradske organizacije Banja Luka uz prisustvo članova glavnog odbora i predsedništva SDP BiH iz Banja Luke.

Dogovorene su smernice za dalji rad kao i odluku da do kraja godine sprovedemo izborno-izveštajnu konferenciju gradske organizacije Banja Luka nakon saglasnosti predsedništva SDP BiH.

Takođe smo dogovorili formiranje ekspertskih grupa za izradu izbornog programa i platforme za opšte izbore 2022. godine.

Smatramo ključnim izbor novog rukovodstva gradske organizacije koje će u izbornoj godini preuzeti odgovornost za još bolji rezultat SDP BiH kako u Banja Luci tako i ostatku RS.

Ostajemo privrženi implementaciji projekta Pokret za državu u smislu zajedničkog nastupa svih političkih stranaka u RS kojima je naupitan ustavno-pravni okvir i integritet Bosne i Hercegovine.”

🔴BAKIROVA SVADBA, DODIKOVA KOZARA, ČOVIĆEV ROĐENDAN▶️Prošle su skoro tri decenije od potpisa mirovnog sporazuma u…

Posted by Vojin Mijatovic on Saturday, 28 August 2021

Sidebar