Skip to content

Šta će reći ćale: Slupao zlatni “porše” u Beogradu, a danima se hvalio

Od udarca je stradao prednji branik i poklopac motora, razbijen desni far i slupano desno krilo.

Printskrin: Instagram/nerad_tips

Automobil “porše panamera”, upečatljive zlatne boje karoserije, učestvovao je u sudaru koji se ovog popodneva dogodio na novobeogradskoj raskrsnici kod tržnog centra Delta City.

Na fotogafijama objavljanim na instagramu vidi se da je automobil udario u crni “folksvagen polo”.

Na “poršeu” je, od udarca, zgužvan prednji branik i poklopac motora, razbijen desni far i slupano desno krilo. U sudaru nije bilo povređenih.

Zlatni “porše panamera” privlačio je dosta pažnje u Beogradu, ali i na društvenim mrežama, budući da se vlasnik dosta hvalio svojim luksuznim zlatnim “poršeom”. Fotografije su dobijale i dosta kometara.

– Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja “završiću fakultet, biću obrazovan”. Koga boli uvo?! – kaže ovaj mladić pun samopouzdanja.

Reč je o momku koji se zove Nikola Keljanović i koji na Instagramu nema nijednu fotografiju na kojoj mu se vidi lik. Nalog na toj društvenoj mreži zove mu se “Nerad tips”, po čemu ga mnogi znaju. Prati ga nešto više od 133.000 ljudi, od kojih su mnogi deo njegovog “biznisa”.

Za sebe kaže da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”.

Kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan – mega žurke, lake žene, dobra kola, kaže da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”.

Ideje za ovo što radi je, kaže, “dobio sam od sebe”, jer je “rođeni vođa”. Istakao je i da ne zna šta će sa sobom, da mu dan prolazi u dosadi, te da mu je život, bukvalno, nerad.

– Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga – rekao je Keljanović.

Izvor: Telegraf.rs

Sidebar