Skip to content

Starija žena me je samo iskoristila i ostavila, a bio sam puno zaljubljen u nju

Deset godina stariju od mene, prelepu ženu upoznao sam slučajno. Govorila mi je da je razvedena i da je sama. Bila je i ona željna nove ljubavi.

Iako je imala 40 godina, zaljubio sam se u nju, jer je bila mnogo lepa i zgodna.

 

Stalno sam razmišljao o njoj, želeo sam je svakog dana sve više i više, i bio spreman da je oženim. MAštao sam i smišljao načine ako da budem stalno sa njom.

Skupio sam snage i pozvao je kod mene u stan. Bilo mi je nezaboravno s njom. Bilo mi je tako dobro da sam želeo da zauvek ostane uz mene, da zaključam vrata i da je ne puštam.

Smetalo mi nije što je starija od mene, šta će moja porodica da kaže, što ima brak iza sebe, mene ništa od toga nije zanimalo. Samo sam želeo da budem sa njom.

Ali ona je otišla sutradan. U tom trenutku dok je odlazila naišao je moj brat sa devojkom i nemate pojma kakvo je to bilo neprijatno iznenađenje kada su se njih dvoje sreli u hodniku.

Ispostavilo se da je devojka mog brata živela vrata do vrata sa ovom mojom, a kada je počela da je moli da nikome ništa ne govori, postalo mi je jasno da je još uvek udata, prenosi srbija24.

Spakovala se i otišla, a kasnije mi je devojka mog brata objasnila da je udata za veoma bogatog muškarca i da se već neko vreme priča o tome da ona izlazi sa drugim muškarcima i da ga vara.

U glavi mi je bila samo jedna misao, da me je iskoristila i da ništa od onoga što mi je rekla nije istina. Iako sam muškarac, osećam se iskorišćeno i to me jako boli, jer sam se zaljubio u nju do ušiju. Želim da mislim da i ona gaji takva osećanja prema meni, ali videćemo da li će se javitii da se ponovo vidimo.