Skip to content

Stolar Siniša razmatra kojoj od 44 porodice da pokloni imanje! Uputio i JAVNU PORUKU za svoje najbliže

Stolar Siniša Stević iz sela Majilovac kod Velikog Gradišta koji poklanja dve kuće i razrađen biznis na 540 kvadrata porodici koju bude odabrao svoj plan privodi kraju.

Siniša je na korak do toga da odabere koja će to biti porodica koja će naslediti njegov posao. Posle njegovog oglasa telefoni su mu se usijali, a kuća mu je bila puna porodica koje su se smenjivale na kućnom pragu.

– Došle su mi do danas 44 porodice. Govorim o onima koje imaju decu, a ne pojedinačno što ih je dolazilo. Završio sam sa razgovorima i imam nešto na umu već. U narednih nekoliko dana ću još malo razmisliti da ne pogrešim i onda ću da saopštim – priča Siniša.

Foto: Rina

Morao je i da zakazuje jer nije vremena da radi zbog velikog interesovanja. Uskoro će biti poznato ko će sa njim ubuduće da živi.

Ovaj vrsni majstor, podsetimo, odlučio je da pokloni sve što je za života stekao i to porodici koja bi se doselila da živi sa njim. Ono što poseduje uopšte nije malo jer se u njegovom dvorištu nalaze dve kuće i stolarska radionica koja se prostire na čak 540 kvadrata i opremljena je savremenim mašinama. Čak je pripremio uslove da se biznis dodatno širi i napravi brend.

Siniša je ranije rekao da se njemu niko od rodbine nije javljao punih 10 godina. Niko nije pitao kako je i gde je pa i onda kad je teško oboleo. Žive, kako je rekao, svoje živote.

– Voleo bih iskrenu, poštenu i vrednu porodicu, koja će da nastavi posao, da nastavi proizvodnju – navodi majstor.

Siniša sada ima i javnu poruku, a sve zbog učestalih komentara da krije potomke.

– Rekao sam davno i reći ću opet. Imao sam ćerku. Prihvatio sam je kao svoju. Svi su me davno napustili i ne želim ništa sa njima. Zbog toga će porodica koja dobije moje kuće i posao imati ugovor kako bi bili zaštićeni sutra od ovakvih komentara – kaže Siniša dodajući da će ići i na sud ako treba.

Ne isključuje mogućnost da su se sada svi setili kad su čuli za njegov plan da pokloni kuću.

Ja sam i pravio sve da bi neko mogao da nasledi. Niko nije hteo time da se bavi. Sam više ne mogu. Vreme je da posao preuzme i unapredi vredna porodica – poručuje Siniša.

(Kurir.rs/Telegraf)

Sidebar