Skip to content

Svako jutro ustajem u pola pet da spremim mužu doručak: Burna rasprava na internetu zbog poteza ove žene!


Australijanka pokrenula lavinu komentara na Fejsbuku svojom objavom. Bruk Smit, majka četvoro djece iz Brizbejna pored brige o djeci i domu, svakog jutra ustaje u pola pet kako bi pripremila doručak suprugu, prenosi LADBible.com.

Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za sutradan, pripremim odjeću, i dok kuća nije čista i sudovi oprani”, napisala je u jednoj Fejsbuk grupi u domaćinstvu.

“Nekad idem u krevet u devet uvečer, a nekad u ponoć, ali uvijek ustajem u isto vrijeme – pola pet, kako bih napravila doručak mužu i skuhala mu kafu, a onda popila svoju šolju kafe, oprala kosu u miru i tišini, uradila vježbe, meditirala i spremila se za dan.”

“Srećna mama znači i srećna porodica. Radite ovo čak i kada se osjećate lijeni,  bićete zadovoljni tokom dana,” kaže ona.

Bruk Smit

Nakon ove objave, nizali su se komentari.

“Moja mama radila je ovako za mog tatu, ali on je rođen 1929., a ona 1931. godine. Sada je 2022. Moj suprug sam sebi pere odjeću, djeca sama prave doručak., glasio je jedan od komentara, na koji je Bruk imala spreman odgovor, prenosi stil.

“Uvijek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetim i da ne bi trebalo raditi ovakve stvari za supruga. Smatram da ako neko radi na suncu cio dan, najmanje što mogu da učinim za njega je da skuham i očistim. Mislim da smo srećnija porodica baš zbog tih tradicionalnih stvari koje njegujemo”, napisala je Bruk.