Skip to content

SVE JE MOGUĆE: Fotografije prije i poslije plastičnih operacija

Plastična hirurgija područje je koje ljudi sve češće koriste. Od jednostavnih kozmetičkih poboljšanja koja obećavaju obnovljeni osjećaj samopouzdanja do rekonstruktivnih postupaka koji potpuno transformišu osobu do neprepoznatljivosti, svako može naći nešto za sebe.

Fotografije ove žene prije i poslije plastičnih operacija postale su viralne na Instagramu. Nakon dvije godina “rada”, s dodatkom sočiva u boji, ova žena je neprepoznatljiva.

Hirurg iz Turske tvrdi da je samo riječ o rezultatima brojnih operacija sprovedenih u razdoblju od dvije godine, prenosi Klix.

Na prvoj fotografiji prikazana je 68-godišnja žena koja nosi ljubičastu maramu na glavi, otkrivajući njen prirodni izgled, sa tipičnim znakovima starenja koji bi se očekivali kod žene njenih godina.

Međutim, na fotografiji “poslije”, navodno snimljenoj nakon višestrukih operacija, žena izgleda kao da je izgubila više od dvadeset godina.

“Naša draga pacijentkinja gospođa Dilek nakon dvije godine operacija rinoplastike, face liftinga i blefaroplastike. Čekam vaše komentare”, napisao je hirurg koji se potpisuje kao Dr May.

Korisnici društvenih mreža požurili su s komentarima kako bi podijelili svoju nevjericu, a jedna osoba je napisala: “To su mama i ćerka, nema šanse da je to ona.”

Drugi je komentarisao: “Kako je ovo moguće? Nos se potpuno promijenio. To su različite osobe”.

Javili su se i oni koji vjeruju u magične rezultate plastične hirurgije.

“Ovo izgleda sjajno. Kad neko zna šta radi, rezultat ne može izostati”, “Nos je odlično urađen, izgleda predivno”.

Inače, dr May na društvenim mrežama ima gotovo pola miliona pratilaca, a pacijenti mu dolaze iz cijelog svijeta.