Skip to content

SVI JOJ ZAVIDE: Jana ima dvorac! Vrijednosti desetine miliona, takav luksuz ima jos Dragana Mirkovic!

Dragana Mirkovic nije jedina pjevacica sa estrade koja ima dvorac. I njena koleginica Jana Todorovic takođe ima zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Njemackoj.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, velelepno zdanje prije pet godina kupio je pjevacicin svekar Sveta Todorovic i ono se prostire na imanju od cak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuca, veliki park, poseban dio za zivotinje. Dvorac se zove Kago Todorovic i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draz.

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imucna, a kamoli da ima ovako vrijednu nekretninu. U dvorcu je cak i snimila spot za baladu ” Ja sam tvoja”, ali nije pricala da je u pitanju njena gradjevina. Ako je suditi po videu, jasno je i to da je dvorac smjesten u mirnom dijelu predgrađa Nirnberga, kao i to da okolina odusevljava pejzazom i kulturno-historijskim bogatstvom.

Vrijednost ovog dvorca procjenjuje se na nekoliko desetina miliona.

Ovim povodom pozvali smo pjevacicu, koja se iznenadila nasim saznanjem.

– Nikada to ne bih isticala, ali kad ste vec saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cijenim i postujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspjesan i cijenjen covjek. Oduvijek sam zivjela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dijete – rekla je pjevacica.

Ona je fotografije ispred dvorca samo jednom objavila na Instagramu, i to prije tri godine. Tada se i slikala sa svojim svekrom. Inače, Steva Todorovic godinama zivi i radi u Njemackoj. On je krenuo u biznis s kamionima, a posljednjih nekoliko godina iskljucivo se bavi nekretninama.

 

(izvor: Kurir)

Sidebar