Skip to content

Tetovaze, misici: Sanja Vucic iz grupe Hurricane prvi put u javnosti SA SVOJIM DECKOM!

Sanja Vucic (26), clanica veoma popularne grupe Hurricane vec neko vrijeme zivi sa deckom, ali su se tek sada prvi put pojavili zajedno na nekom javnom dogadjaju.

Naime, on je sa pjevacicom i clanicom grupe “Hurricane” prisustvovao humanitarnoj zurki u kojoj je ucestvovala, a vec po dolasku vidjelo se da su sretni zajedno. Dosli su nasmijani, a i njemu i njoj bila je smijesna njegova reakcija kada su paparaci poceli da ga fotografisu.

To je potrajalo sve vrijeme koje su proveli u ovom lokalu, a par je bio fenomenalno raspolozen. Sanjin partner visi je od nje, misici su u prvom planu, kao i tetovaze koje ne krije.

– Zivim sa deckom, a i ranije sam imala to iskustvo. Ja volim da raspodijelimo obaveze. Ako oboje radimo, zaradjujemo, onda da podijelimo obaveze. To je delegiranje. Ajde, recimo, ja cu da operem sudove, ti sjeckaj meso, ja cu da ga isprzim, ti serviraj. Meni to jako prija, jer vidim da nisam nekome sluskinja, majka i baba. Mislim da neki muškarci to smatraju briznoscu – ispricala je Sanja nedavno, na pitanje o momku.

– Ne znam cime me je osvojio, ali kad sam ga vidjela, nesto me je presjeklo. Vracala sam se iz prodavnice, ni na sta ne licim, kese… i vidim sjenku, zaklonio mi je sunce jer je veliki. I samo me je presjeklo. Popnem se gore, nesto mi nije dalo mira i sisla sam dole, pruzila mu ruku i, eto – ispricala je Vuciceva.

(izvor:Telegraf.rs)