Skip to content

Ti si zena za sva vremena: Supruga Marinka Rokvica okopava bastu, sadi povrce, ALI TI NIJE SVE!

Supruga pjevaca Marinka Rokvica, Slavica, svojim novim objavama na svoj Instagram profil odusevila je javnost i pokazala sta ona radi u slobodno vreme.

Ona je ovog puta pokazala kako izgleda kada zasuce rukave i posadi bastu. Stalno vodi racuna oko nje, okopava je i sredjuje.

Posadila je nekoliko vrsta povrca, a između ostalog tu su krastavac, đumbir, paradajz…

Ona je odusevila sve koji je prate, pa na račun svoga rada nerijetko dobija pohvale. Uz to, Slavica se odlicno drzi i izgleda da joj rad u prirodi i te kako godi.

– Danas je nasa basta kao pravo organsko domacinstvo carobnim stapicem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljcice. Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, persun, celer, blitvu, ren, đumbir, maricnjak, zalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin… Malo li je? Ali taj stapic nije mogao sve sam da posadi – napisala je Slavica u opisu fotografije.

Iako se njen suprug Marinko i sinovi Nikola i Marko bave pjevanjem i zarađuju na desetine hiljada eura, Slavica ipak gaji skromnost!

– Danas je nasa basta kao pravo organsko domacinstvo carobnim stapicem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljcice. Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, persun, celer, blitvu, ren, đumbir, maricnjak, zalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin… Malo li je? Ali taj štapic nije mogao sve sam da posadi – napisala je Slavica u opisu fotografije.

Iako se njen suprug Marinko i sinovi Nikola i Marko bave pjevanjem i zarađuju na desetine hiljada eura, Slavica ipak gaji skromnost!

(izvor: Kurir)