Skip to content

54-godišnjak izazvao bijes nakon što je objavio uslove jer traži ženu od 18 do 25 godina

Muškarac je izazvao bijes nakon što je na društvenim mrežama iznio svoje zahtjeve za vezu, rekavši da želi da njegova buduća žena bude djevica koja će paziti na njegovo troje djece iz prethodnog braka, piše Mirror.

Kada je riječ o spojevima, važno je upoznati osobu prije nego što je osuđujete na temelju vanjskog izgleda. Ali jedan 54-godišnji “pobožni” muškarac kaže da neće razmišljati o razgovoru sa ženom koja ne ispunjava njegove stroge zahtjeve.

Prešavši na Facebook, podijelio je status u kojem je tačno opisao šta želi od žene – od raspona godina, težine, visine i hobija.

Međutim, kritikovan je zbog svojih “uznemirujućih” zahtjeva, dok korisnici pozivaju žene da se drže podalje od njega i drugih sa sličnim načinom razmišljanja.

Njegov post glasi: Ja sam 54-godišnji, tek razvedeni, hrišćanin. Visok sam 192 cm i težak 89 kilograma. U izvrsnoj sam formi. Posjedujem kuću i dva nova automobila i imam vrlo dobar posao. Tražim pobožnu ženu od 18 do 25 godina koja želi porodicu. Djevojka mora da ima manje od 54 kilograma i ne viša od 167 centimetara.

Iako i sam ima troje djece, očekuje da će njegova buduća supruga biti djevica koja je voljna čuvati njegovu djecu.

“Bez tetovaža, pirsinga i da ne puši niti pije”, dodao je.

“Mora da budeš djevica. Donosim puno na stol i moraš biti voljna voljeti djecu. Imam ih troje.”

Kada je riječ o izgledu, od žene zahtijeva da ima ocjenu 7/10 ili više – i zamolio ih je da pošalju slike uz kratku poruku kako bi mogao odlučiti jesu li vrijedne njegovog vremena.

Ogorčeni, korisnici društvenih mreža brzo su osudili muškarca zbog njegovih zahtjeva.

“Dovoljno je star da bude djeda, a zahtijeva djevicu od 18 godina. Sram te bilo”, napisao je jedan čovjek.

“Ja se nadam da je neka šala u pitanju. Ovo je uznemirujuće”, dodao je drugi.