Skip to content

Trump nazvao Pelosi ‘životinjom’ (VIDEO)

Bivši američki predsjednik Donald Trump nazvao je u ponedjeljak predsjednicu Zastupničkog doma Nancy Pelosi “životinjom”.

Trump je komentirao Pelosi odmah nakon što je spomenuo člana bande MS-13 osuđenog za ubojstvo, koji je ranije ove godine, zajedno sa ostalih sedam članova bande osuđen za umiješanost u smrt 16-godišnjeg svjedoka kojeg su namamili u park i nanijeli mu više od 15 smrtonosnih ozljeda.

Ovo su bile životinje. Nancy Pelosi mi je kazala ‘molim te nemoj da ih nazivaš životinjama, oni su ljudska bića’. Ne! Oni su životinje”, kazao je Trump, te nastavio: “Mislim da je i ona životinja, da vam kažem istinu”, rekao je Trump na skupu u blizini Daytona, Ohio, u ime republikanskih kandidata uoči izbora u sredini mandata, prije nego što se osvrnuo na Pelosi i Predstavnički dom koji su ga dvaput opozvali.

Čini se da je Trump mislio i na potencijalnu reakciju koju bi dobio svojim komentarom: “Oh, reći će, ‘Kakva užasna stvar. Nancy Pelosi nazvao je životinjom’, rekao je bivši predsjednik. Nikad više neću upotrijebiti riječ sranje. Ali ono što nam je učinila u ovoj zemlji…”, rekao je Trump na skupu, zastajući.

Govornicu je također nazvao “ludom Nancy Pelosi“, kao što je to često činio prije, piše Politico.