Skip to content

Tvrdi da nosi ISUSA HRISTA u stomaku. U emisiji uživo uradili ultrazvuk (VIDEO)

Dr. Travis Stork objasnio je rezultate Haley, rekavši: Najistaknutija stvar na ovom ultrazvuku nije ono što vidimo, već ono što ne vidimo.

Na ultrazvuku se ništa ne vidi i testovi za trudnoću su negativni, ali ona i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji da je u drugom stanju i da nosi Isusa Hrista.

Tinejdžerki u emisiji Dr Fil Šou (Dr Phil Show) odrađen je ultrazvuk kako bi joj dokazali da nije u devetom mjesecu trudnoće, ali ona je ostala pri svome, iako se na snimku nije vidjela nikakva beba, a posebno čudi činjenica da tvrdi kako nosi Isusa Hrista.

Dvadesetogodišnja Hejli bila je presrećna što će uživo u emisiji imati ultrazvuk i svima dokazati da je trudna, ali iako je tvrdila da osjeća kako se beba pokreće u stomaku, rezultati nisu ništa pokazali.

Hejli

Doktor Travis Stork joj je objašnjavajući rezultate rekao kako je to što ona osjeća da se pomjera ustvari vazduh koji se zadržao u njenim crijevima i pomjera se stvarajući joj osećaj da je nešto udara.

– Ja sam trudna. Neću da negiram svoju bebu. Stalno osjećam kako se pokreće – inatila se Hejli.

Hejlina majka Kristi i tvrdi da je ona zapravo kompulsivni lažov, a kao dokaze za to iznosi da je prvo rekla da je Eminem otac njenog djeteta, kao i da je ranije rekla da je donirala bubreg svom starijem bratu.

Ne obazirući se na rezultate testa za trudnoću, kao i na ultrazvuk, Hejli nastavlja da tvrdi da je trudna i da će uskoro roditi Isusa Hrista.

– Kada ga budem rodila niko to neće moći da porekne i to zato što je on moj spasilac – rekla je Hejli.

U toku emisije Hejli je priznala kako joj je dijagnostikovana paranoidna šizofrenija, dok je njena sestra Adrijana, pokušavajući da pronađe objašnjenje za ove sulude tvrdnje rekla kako je, dok su bile djeca, Hejli proživjela teško djetinjstvo..

Hejlina sestra Adrijana

“Znam da je to Isus. Nije me briga hoće li me se obitelj odreći. Stvarno se svodi na to jeste li istinski vjernik Isusa ili ne … Nije me briga što će reći kućni test trudnoće ili liječnik, kad rodim svoje dijete, nitko ga neće moći uskratiti jer je on moj spasitelj,” i dalje je tvrdila Hejli.

Hejlina mama Kristi

Njezina je majka Kristi molila za pomoć u vezi kćerke, te je rekla:

“Ne mogu nastaviti živjeti ovako. Moramo se ponašati prema njoj kao da je zapravo trudna kako bismo izbjegli sukoδ. Nadam se da će joj dr. Phil dati do znanja da joj je zaista potrebna pomoć. “

Odlomak iz ove emisije pogledajte ispod: