Skip to content

U Bosni uhapšene tri osobe zbog sumnje da su povezane sa nestankom male Danke (2)

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji, saznaje “Avaz“.

Kako saznaje Avaz, uhapšeni su na području opštine Hadžići. Jedan od uhapšenih se zove Basar i on je državljanin BiH.

Akcija još traje. “Avaz” će objaviti i imena ostalih uhapšenih čim budu krim obrađeni.

Prema nezvaničnim informacijama dvojica su strani državljani, a jedan je državljanin BiH

Policijski službenici Federalne uprave policije na području Hadžića i Ilidže uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su povezani sa slučajem nestanka Danke Ilić (2) u Srbiji, saznaje ATV, prenosi Telegraf.

Na TikToku objavili da drže djevojčicu?

Izvor blizak istrazi otkriva da su osumnjičeni privedeni nakon što su na TikToku objavili da djevojčicu drže u podrumu, te da traže otkup za njeno puštanje.

“Osumnjičeni su sprovedeni na kriminalističku obradu i utvrđuju se svi detalji”, kaže izvor blizak istrazi.

Da li je sve to bila “neslana šala” doznat će se ubrzo.

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak. Od tada za njom traje potraga, a u Srbiji je prvi put bio aktiviran Amber alert.

Ovako izgleda kuća, tačnije pojata, gdje je nestala mala Danka. FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

U međuvremenu, kako javlja ekipa “Telegrafa” s lica mjesta, vatrogasno vozilo pod rotacijom stiglo je nešto prije 18 sati ispred kuće kod koje je Danka Ilić (2) posljednji put viđena u utorak popodne.

Vatrogasna kola su brzo projurila i nalaze se ispred kuće gdje nešto rade. Policija i vatrogasne službe tokom cijelog dana raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom polju. Kuća kod koje je nestala Danka je u jako lošem stanju, prenosi “Telegraf”.

Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom napravom. Radi se o termovizijskoj kameri.

Dva bagera se nalaze na terenu oko vikendice Ilića u blizini koje je posljednji put viđena mala Danka za kojom se već treći dan traga.

Trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

Spasić o nestanku male Danke (2): “Mislim da u roditeljima leži ključ nečega što će policija otvoriti”