Skip to content

U sretnom sam braku i imam dece, ali mislim da se zaljubljujem u kolegu sa posla

Čovjek koji ima 38 godina po imenu Diadre ima zanimljivu priču. On je fizioterapeut iz Britanskog sajta ‘Sun’.

Ima troje dece i kaže da je sretan u braku sa suprugom, sa kojom je zajedno već 15 godina, ali sada misli da se u svog kolegu zaljubljuje.

Svog kolegu sam upoznao kad su nas zajedno stavili na poslu u istom timu, i od tad u tog mlađeg čoveka mislim da se zaljubljujem. I kaže da se potpuno izgubi kad vidi kolegu sa posla.

On ima 23 godina, dok je meni 38. Vidim da i on gaji osećaje prema meni, ali i ja nikada nisam imao takve osećaje prema nekom muškarcu. Rekao mi je da su naša osećanja jaka i da je spreman ostaviti devojku zbog mene.

Diadre kaže da se do sad već susretala sa sličnim pričama i kazala da niko nije stopostotno hetero. Savetovala ga je da ne donosi impulsivne odluke, da mora da razmišlja i o svojoj porodici.

Rekla mu je i to da mora da prestane sa flertovanjem dok ne odluči koji je njegov sledeći korak. Da može da zatraži pomoć oko donošenja odluke u specijalizovanom centru, gde će mu oni bolje objasniti da li je to samo privremena privlačnost ili je pak u pitanju istopolna orijentacija, što je godinama potiskivao, savetovala ga je ona.

Sidebar