Skip to content

Udata žena plaća 80 dolara drugim muškarcima za malo pažnje i grljenja (VIDEO)

Saskia Fredricks iz New Yorka kaže da njenom suprugu ne smeta što se sastaje s drugim muškarcima da bi dobila željenu pažnju i sigurna je da ’99 posto ‘on nije ljubomoran, prenosi DailyMail.

Saskia i Arthur Fredricks / Foto: Screenshot YouTube

Iako je često odvojena od supruga, uspjela je da se izbori sa samoćom. Ona ističe da njenom mužu ovo ne smeta, čak je i podržava.

Foto: Screenshot YouTube

Koristi uslugu pod nazivom “Cuddlist” (maženje), da unajmi momke koji će je zagrliti i pomaziti dok se nalazi u New Yorku, gdje gradi svoju glumačku karijeru.

Ukoliko to gledate iz njene perspektive, to počinje da ima malo više smisla.

Ona je često odvojena od supruga Artura (45) i razdvojeni provode duži vremenski period, a potreban joj je nježni dodir.

Imajući to na umu, ona je odlučila da se prepusti profesionalcima i plati im 80 dolara za uslugu maženja i grljenja.

Foto: Screenshot YouTube

Govoreći za Instagram stranicu, Love Don’t Judge, Saskia je objasnila:

“Mnogi ljudi bi pomislili da je čudno što pristupam uslugama maženja jer sam udata, ali zapravo me baš briga šta drugi misle. Volim naklonost”, rekla je Saskia Fredricks (41) i dodala:

“99 odsto sam sigurna da on nije ljubomoran na maženje jer razgovaram s njim o tome. Više me štiti i vjerujem da je sve to dobro”, zaključila je glumica.

‘Ne kršim sporazum sa suprugom, ne kršim zakon, već imam nešto što mi je stvarno potrebno i to je sjajno.’

Njezin suprug Arthur dodao je: ‘Saskia i ja imamo monogamnu vezu, ali ne osjećam da maženje krši integritet toga.

“Saskija voli da ima mnogo kontakata i veoma joj je prijatno u blizini drugih ljudi, jer je veoma nježna. Kad smo zajedno, stalno se mazimo, zato razumijem zašto joj je potreban taj ljudski kontakt”, rekao je suprug Artur.

Što se samog profesionalca u davanju maženja tiče, on kaže da je posao trenutno bolji nego što je ikad bio. U stvari, tjedno dobiva preko 200 zahtjeva za svoje usluge.

Pogledajte video:

Sidebar