Skip to content

Udovica (47): Imala sam 130 ljubavnika, trenutno ih imam 3, ali JEDNU stvar nikada ne radim

Engleskinja Gvinet Li (47) sa ponosom ističe da trenutno ima tri ljubaνnika. A kako kaže, prija joj što je mediji nazivaju “najροhοtnijom britanskom ljubaνnicom”.

Gvinet je zbog svojih avantura postala poznata u Evropi, a udovica iz Londona ne namjerava da se smiri, čak ni za vrijeme karantina. Nekadašnja manekenka je prvu aferu imala prije 15 godina, dok je bila u braku sa danskim naftašem.

Od tada je, po sopstvenom priznanju, imala oko 130 partnera, uglavnom onih sa dubokim džepom.

“Iako volim uzbuđenje koje donosi νοđenje ljubaνi s novim ljudima, veoma sam ozbiljno shvatila brak i bila sam vjerna svom suprugu.”

“Međutim, on je mislio drugačije i imao je nekoliko afera. Kada smo se suočili oko toga, sve je priznao, i objasnio mi je da bi volio da imamo “otvoren brak” i da se viđamo s drugim ljudima. Pomislila sam: Ako ne mogu da ga pobjedim, pridružiću mu se, i tako je sve počelo”, započinje Gvinet svoju priču.

Danski bogataš je preminuo prije 10 godina, ali Gvinet nije ni pomislila da stane, i nastavila je da mijenjati ih kao na traci. A karantin i korona je ne zanimaju.

“Imam nizak rizik od zaraze koronom. U svakodnevnom životu nosim masku i poštujem pravila socijalnog distanciranja. Ali, ja sam samostalna žena i ne namjeravam da godinu dana živim u ρritvoru – da ne viđam bilo koga i uskratim sebi zadovoljstvo”, objašnjava Gvinet i dodaje da je period oko praznika najbolje vrijeme za àfere, kao i da uživa u poklonima svojih ljubavnika.

“Da, moji ljubavnici će biti sa svojim ženama, ali će naći vremena i za mene. A pokloni koje kupuju za mene su uvijek skuplji od onih namijnjenih njihovim ženama. Trenutno imam tri ljubavnika”, navodi udovica i opisuje svoje ljubaνnike:

“Prvi je danski brodovlasnik, on je oženjen, i njegova supruga se pravi slijepa na njegove afere. Sigurna sam da ona zna za mene, ali da ne smatra da sam joj pretnja jer zna da ja ne želim ponovo da se udajem”

“Drugi je finansijski direktor, i osim mene, ima još nekoliko ljubavnica. On stalno putuje sa koferom punim bičeva. On voli igre dominacije i potčinjavanja, i obično sam ja u ulozi Domine.”

“Treći je takođe direktor, on nije bogat kao ostala dvojica, ali odnos s njim je najbolji”.

Gvinet se ponosi time što je zovu “najpοhοtnijom engleskom ljubaνnicom”.

Foto: Facebook

Ne smeta mi taj nadimak, jer to je istina. Vjerovatno i jesam najpohotnija ljubavnica u Evropi. Volim seκs i volim àfere. Ali jednu stvar nikada ne radim, i to mora da bude jasno svima: nikada nikome nisam uništila brak! Nijedan muškarac nije napustio suprugu zbog mene, niti će, jer ja ne tražim novog muža. Više se neću udavati jer nema šanse da bih mogla da budem vjerna samo jednom čovjeku”, zaključila je Gvinet Li.

Sidebar