Skip to content

Udovica Sabana Saulica upravo iseljena: Spakovala stvari i sa koferima napustila porodicni dom

Ggodinu dana od nestetne pogibije kralja narodne muzike Sabana Saulica, koji je po gino u saobraćajnoj nesreći u Njemackoj nakon što se kolima vraćao kuci sa jednoga od svojih nastupa, a na kola u kojem je on bio sa svojim kumom i muzičarom su naletjela druga kola pri velikoj brzini a kojima je upravljao Turčin koji je bio pod . Ovih se dana mnogo pisalo da se turicnu koji je kri v Sabanovu smt ovih dana izgubio svaki trag, da se trazi na sve strane, tako da se još uvijek i ne zna kada će da krene sudjene kada je ovaj slucaj u pitanju.

Sabanova udovica Gordana se još uvijek veoma tesko bori sa ovim za nju velikim gubitkom, a po svemu sudeći, nakon godinu dana od smti svoga supruga odlučila je da spakuje svoje kofere i da iseli iz kuće u kojoj je živjela sa Sabanom. Goca je odlučila da promijeni svoje prebivalište, a svoj dom u kojem je živjela sa Šabanom je odlučila da da na iznajmljivanje, a izvor koji je veoma blizak porodici Šaulić je novinarima otkrio i ove stvari.

Goca i saban su tu uglavnom bili sami, djeca su im dolazila, ali svako od njih ima svoje kuće i stanove. Kada je Saban nastradao, Goci je sve to tesko palo, a na sve to i samcki zivot u onolikoj kuci koja je za nju jednu stvarno prevelika i bespotrebna. Zbog toga je skoro rijesila da se iseli potraži novi, manji dom”– izvor je još i dodao da je kuca već izdata, ali da se u nju još niko nije uselio.