Skip to content

Ukrajinka, zbog koje je Britanac ostavio ženu i djecu, pakira kofere: ‘Ne želi me više‘

Uplakana izbjeglica pakira kofere i vraća se u UKRAJINU nakon što ju je odbacio britanski ljubavnik koji je zbog nje ostavio svoju partnericu i dvoje djece, piše Daily Mail.

Par je započeo četveromjesečnu aferu 10 dana nakon što se Sofija, ukrajinska izbjeglica, uselila kod Tonija i njegove supruge Lorne.

Britanski otac dvoje djece, Tony Garnett, iz Bradforda, rekao je Sofiji Karkadym (22) da nema šanse da će ikada više biti par i da želi ‘nastaviti sa svojim životom’.

Uplakana Sofija / Foto: MailOnline

Bivši par progovorio je prvi put otkako ju je policija uhitila nakon pijane svađe tijekom koje je prošlog vikenda zabijala kuhinjski nož u zid, a Tony je izjavio da prekida vezu. 22-godišnjakinja je riskirala da bude uhićena po treći put nakon što se ponovno pojavila u domu svog bivšeg ljubaνnika, ignorirajući upute policije.

Sofija je kasno u noć posjetila Tonija Garnetta u njegovom domu u Bradfordu odakle su je već dvaput odveli policajci.

Privođenje Ukrajinke Foto: MailOnline

No Tony ju je pristao nazvati nakon što je čuo da je uplakana u svom privremenom smještaju dok Ministarstvo unutarnjih poslova i ukrajinski dužnosnici odlučuju što će biti njezin sljedeći korak.

Tony je rekao: ‘Nisam bez srca. Baš mi je žao. Ali vezama dođe kraj i ova je gotova. Nadam se da ćemo moći biti prijatelji kad se sva ova histerija stiša. Razgovarao sam s njom sinoć i rekao joj da nema apsolutno nikakve šanse da se ponovno spojimo.’

‘Ponekad moraš biti okrutan da bi bio ljubazan. Bit će joj puno bolje u Ukrajini ili ako ostvari novu vezu, neka joj je sa srećom.’

Tony se vratio svojoj supruzi / Foto: MailOnline

Sofija je rekla da neće odustati od Tonyja unatoč tome što ju je odbio.