Skip to content

Ukrajinski teniser prozvao Troickog i Tipsarevića zbog Rusije – uslijedio je odgovor!

Srbijanski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević odgovorili ukrajinskom teniseru Sergeju Stahovskom koji ih je prozvao zbog dolaska u Rusiju.

Ukrajinski igrač Sergej Stakhovski, kritizirao je srpske kolege zbog odlaska u Rusiju, istaknuvši da su zbog novca prekršili moralna načela.

Prepisku s njima objavio na društvenim mrežama, uz natpis “Srpsko mišljenje”.

“Razočaran sam u tebe, Viktore, što si u Rusiji, ali vidim da se novcem može kupiti sve”, napisao je Stakhovski Troickom.

Viktor Troicki, koji je trenutno kapiten Davis Cup reprezentacije Srbije, nije krio razočaranje, a poznato je da je ruskih korijena.

No, uslijedio je iskren odgovor prvo Viktora, a potom i Janka Tipsarevića kojem je slično poručio.

Biti u zemlji mojih predaka je neprocjenjivo. Ti si Instagram klaun koji miješa sport i politiku. Ovo nema veze s ratom, ali već kad si spomenuo, ja i moja zemlja smo prošli kroz sva ta sranja i nikad nismo dobili podršku. Molim te začepi”, odgovorio je Viktor Troicki.

Stvarno? Što kaže gospodin ‘Borac za slobodu’. Jeste li vi i vaša prοkleta obitelj bojkοtirali ili prosvjedovali kada je NATO bombardirao moju zemlju, obitelj i narod prije 20 godina?”, odgovorio je Tipsarević.