Skip to content

Ulični pas prekinuo predstavu da bi utješio glumca koji je glumio da je povrijeđen

Tokom nedavne pozorišne predstave u Izmitu, koja je održana u okviru manifestacije Opština Izmit 30. avgusta, Turska, glumac Numan Ertuğrul Uzunsoya izvodio je perfomans u kome je glumio povrijeđenog lika nakon pada sa konja.

Dok je Uzunsoy ležao na zemlji, njegova gluma nije prošla nezapaženo. Sa strane mu je prišao zabrinuti ulični pas, prekidajući predstavu kako bi mu pokazao naklonost i pružio utjehu “ozlijeđenom” neznancu.

Glumac je osjetio toplinu na licu. Prvo je pomislio da mu se približio neko iz ekipe, a kada je shvatio da je u pitanju pas, morao je prekinuti performans. Bio je presretan kada je osjetio nježnost koju mu je pružio pas. Bio je poput anđela koji mi je želio pomoći. Bio je to jako emotivan trenutak koji niko nije očekivao.

Ekipa je nakon kratkog maženja odnijela psa, a predstava se nastavila uz aplauz prisutnih gledalaca.

Uzunsoy je sutradan odmah potražio psa na istom mjestu, sa željom da mu pomogne i pronađe dom. Mještani su mu rekli da se pas češto tu kreće te je odlučio da neće odustati od svoje potrage za psom anđelom.

Ljude je oduševila reakcija psa lutalice te se nadaju kako će uskoro pronaći dom.

“On je zaista zaslužio dom”, “Ovo me je rasplakalo”, “Psi su predivna stvorenja”, samo su neki od komentara na ovu priču.

Pogledajte video:

İzmit Belediyesi 30 Ağustos Etkinlikleri kapsamında yapılan tiyatro oyununda, yaralı rolü yapan oyuncuya, sokak köpeği den şefkat gösterisi..

Posted by Kocaelivizyon.com on Wednesday, 2 September 2020

 

Sidebar