Skip to content

‘Uništila sam osam brakova – uživam u uzbuđenju’

Žena koja je imala više od 20 seksualnih iskustava s udatim biseksualnim i heteroseksualnim ženama, za koje kaže da eksperimentiraju, kaže da voli osjećaj ‘uzbuđenja’ – iako nije ponosna na sebe.

Ova 34-godišnjakinja već više od osam godina ima afere s udatim ženama , a osam muževa otkrilo je njezinu tajnu, piše Mirror.

Pitajući tetu Deidre Sanders za savjet, žena je dodala: “Nisam ponosna što uništavam brakove. Trebam pomoć dok se borim da prestanem imati te afere.”

Pišući za Dear Deirdre , objasnila je kako je sve počelo: “Počelo je kad sam upoznala ženu putem aplikacije za sastanke. Bili smo zajedno u hotelu nakon dva sastanka. Bila sam šokirana kad je sljedeći dan priznala da je udata i da ima dijete”.

“Osjećala sam se krivom što sam spavala s udatom ženom, ali mi je objasnila da sam joj pomogla da istraži tu stranu svoje seksualnosti i da je godinama maštala o tome da bude sa ženom.”

Nakon što su je zamolili da se ponovno sastane s njom, na kraju su započeli aferu koja je trajala gotovo godinu dana. Od tada je imala “mnogo više iskustava, “uglavnom sa ženama udatim za muškarce”.

Objasnila je da se nikada nije “zaljubila ni u jednu” od žena i misli da je u tome radi “uzbuđenja, a ne zbog same veze”.

Deirdre je sugerirala da možda ima afere s udatim ženama jer se “boji upustiti u ozbiljnu vezu”.

“Uzbuđenje uhvaćenosti može biti uzbudljivo i činiti se kao da živite na rubu, ali to je opasna igra. Svjesni ste rizika i potencijalne štete koju ove afere mogu prouzročiti. Međutim, budući da ste sada odrasla osoba, morate sami donositi odluke i kontrolirati svoje ponašanje” kazala joj je Deidre.