Skip to content

Unuk i baka glumili da su u vezi kako bi postali popularni na društvenim mrežama


Bizarna priča o baki i 19-godišnjem unuku iz Italije dospjela je na naslovnice brojnih svjetskih medija. Naime, 76-godišnja Milina Gatta i njen 19-godišnji unuk Giuseppe D’anna na društvenim mrežama su se pretvarali da su ljubavni par, slikali su se i snimali dok razmjenjuju pοljupce, piše DailyMail.

Unuk i njegova baka prvi put su postali viralni prošlog maja kada su podijelili detalje navodne veze na internetu, a kasnije su tvrdili da su zaručeni.

Čak je tvrdio da je trudna – prije nego što je priznao da je par u srοdstvu. LJUDI SU u komentarima izražavali zbunjenost, ZGRΑŽAΝJE, šοkiranοst i GΑĐEΝJE.

Talijanski tinejdžer rekao je novinskoj agenciji JamPress da je cijela veza lažna, a tvrdnje su bile samo povod za stjecanje popularnosti na internetu.

Htio sam pokazati ljubav prema svojoj baki

Giuseppe D’Anna je telefonom kontaktirao Fanpage.it i za novine objasnio kako stvari zapravo stoje. Žena je već godinama udovica, oboje žive u istoj kući i jako su bliski.

“Objavio sam taj video kako bih objasnio ljubav koju imam prema svojoj baki. Pa i oni poljupci koje smo jedno drugom dali je znak ljubavi, kako se kod nas koristi među rodbinom, ništa više”, rekao je unuk.

Ipak, pogledajte video: