Skip to content

Ušla sam u deveti mesec trudnoće i tek saznala da me muž vara

Svog supruga sam upoznala na jednoj žurci, pre dve godine. Bila sam sa prijateljicama, a on je bio sa svojim društvom u noćnom klubu. Sreli smo se ispred toaleta dok smo čekali red.

Prišao mi i dok smo sjedeli, ispričao mi je vic, popili smo piće, vratili se u bar i kratko se poljubili. Od tog trenutka smo gotovo nerazdvojni. Počeli smo da se viđamo svaki dan, da izlazimo, ja kod njega, on kod mene.

Stalno sam išla prespavati kod njega, imala sam trideset godina, nisam bila dete. On je dve godine stariji. Da vam kažem – bilo je divno. Posle samo godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo.

Prvo smo se verili, a na proleće smo se venčali. Moji su bili presrećni, i moja sestra koja je mlađa od mene. Znala je čak i da mi kaže, eee Maro, kad bih i ja mogla da nađem tipa poput Nenada, on je prava dobrica. Ostala sam trudna, preselili smo se u novi stan, uredili smo ga sa velikim zadovoljstvom.

Tad smo odmah kupili i automobil. Nenad moj suprug dobro zarađuje i nije nam bio problem da sve ovo sebi priuštimo. I ja radim i imam dobru platu. Imala sam laku trudnoću, Nenad me vodio na sve potrebne preglede. Do skoro sam radila, sve dok nisam ušla u deveti mesec.

Ja sam onda radila sve ređe smo se viđali. Nenad je tokom dana bio stalno odsutan. Rekao bi mi da ide kod poslovnih partnera, radi privatni biznis ili ide sa prijateljem na kafi. I ja sam mu slepo verovala. Ali, jutros je moja sestra došla kod mene kući i rekla da mora nešto važno da mi kaže.

– U ponedeljak sam videla Nenada sa devojkom na Kalemegda nu! Moj svet se srušio. Mislila sam da se šali sa mnom. Ali ne. Rekla mi je, Maro, bolje da ti kažem sada, iako ćeš se poroditi, bolje da znaš. Ne želim da od tebe pravi budalu. Ne moraš odmah da reaguješ, samo da znaš. Ali čekaj, rekla sam, šta su radili? Poljubili su se, šta su radili, odgovorila je moja sestra, prenosi srbija24.

– Možda su se poljubili na prijateljski način? Pitala sam naivno. Ne, Maro, nisu, ali ipak ga pitaj! A šta sada da radim. Sad da napravim scenu, uznemiriću se, možda ću dobiti kontrakcije pre vremena. Da ćutim, možda i gore. Sigurno će izmisliti nešto, poput rođake ili „najbolje prijateljice“.

Međutim, moja sestra mi se nije činila najsigurnijom. Ili se možda sada zavaravam da ono što je moja sestra videla ustvari, „ono što ona misli“.

Sutra ću odlučiti šta da radim i možda se ponovo javim. Samo sam želela da ovo podelim i zanimaju me vaši komentari kako biste postupili da se nađete u mojoj situaciji.

Sidebar