Skip to content

VIDIO JE FOTOGRAFIJE ΟCΑ U CRVENOM ΒRUSHALΤERU KAKO JEDE IΖMΕT, A ONDA JE ΝΕSTAO

Mark Redwine je 2012. pokupio svog 13-godišnjeg sina Dylana iz zračne luke u sklopu dogovora o skrbništvu s bivšom suprugom.

Međutim, dječak Dylan Redwine tog dana nije želio vidjeti svog oca. Zapravo, nije želio vidjeti svog oca tjednima i mjesecima prije ovog posjeta.

Dylan Redwine

Dylan je bio ljut na svog oca jer je godinu dana ranije slučajno vidio neke uistinu šοkantne Markove fοtοgrafije, s kojima ga je namjeravao suočiti tijekom ovog posjeta.

JEDNA OD FOTOGRAFIJA Marka Redwinea

Elaine Hall, Dylanova majka, bila je zabrinuta zbog posjeta, vidjevši koliko je bio uzrujan zbog oca. Međutim, njezin joj je odvjetnik rekao da bi se mogla suočiti s kaznenim progonom ako Dylan ne ode vidjeti svog oca.

A kada se tokom tog posjeta otkrilo da je Dylan vidio te fotografije, nešto se strašno dogodilo u Marku Redwineu, zbog čega je UΒIΟ vlastitog sina.

Iako su u početku Dylana smatrali nestalom osobom, njegovi posmrtni ostaci na kraju su otkriveni u planinama u blizini Markove kuće nekoliko mjeseci kasnije, što je ubrzo dokazalo da je Mark Redwine išao krajnje daleko kako bi sakrio svoj sram od najmlađeg sina koji mu se suprotstavio zbog tih kobnih fotografija.

I mlađi i stariji sin su vidjeli fotografije na kojima se vidi njihov otac odjeven u periku i ženski dοnji veš kako jede nešto što je izgledalo kao izmet iz pelena.

Mark Redwine je tek 2021. godine osuđen na 48 godina.

Što se sve dogodilo pogledajte OPŠIRNIJE U VIDEU ispod: