Skip to content

Volim svog muža a varam ga – Drugi muškarac ima nešto što mom mužu nedostaje

Nije prvi put već neko vreme varam svoj muža. Volela bih da prestanem jer ga volim ali ne mogu. Drugi muškarac ima ono nesto što njemu nedostaje.

Osam godina smo u braku i prevarila sam ga više puta od kad smo se uzeli. Muškarac sa kojim varam svojeg supruga je oženjen takođe i ima djecu. On zna sta treba učiniti da se sa njim osječam dobro, ali i ja znam sta on voli.

Njegova pažnja i nježnost meni prija, i to je ono što nedostaje kod mog supruga. Upoznali smo se tako što smo jednom posle posla otišli na piće. Vidjela sam tad da i on ne voli da provodi vreme kod kuće pa su ti naši izlasci nastavili i pretvorili se u nešto više.

Kad smo prvi put bili zajedno, slučajno sam zaboravila neke dokumente u kancelariji pa se vratila po njih, ali i on se vratio po mene. Tu smo se i prvi put poljubili i imali nešto više. Sve se to ponovilo sledeće nedelje i nastavilo.

Kao što rekoh, sa suprugom sam u braku osam godina i imamo dvije ćerke. Divan je čovek i otac zato ga i volim, ali ne mogu prestati da ga varam. Zaslužuje on nekog boljeg od mene i nekad mrzim sebe zbog toga što radim ali ipak ne mogu se kontrolisati.

Kada sam sa drugim muškarcem osjećam takvo uzbuđenje i nalet adrenalina koje mi prija i koje sa svojim suprugom nikada nisam osjetila. Znam da mi je moj suprug vjeran zbog čega me grize savjest zbog ovoga što činim, prenosi infpult.

Voljela bih da mogu da mu kažem istinu, ali se bojim da mi neće moći oprostiti, a ne želim da ga izgubim. Svaki put kažem sebi da ću prestati da ga vatram, ali ponovo to činim iznova i iznova. Imam osjećaj da polako gubim kontrolu nad tim i da postajem ovisna.